Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii decid „cu ştampila în mână“ Diferenţa dintre Mazăre şi Făgădău - „Avem stiluri de viaţă diferite“

ro

23 Oct, 2015 00:00 2405 Marime text

Recent, preşedintele organizaţiei judeţene a social-democraţilor, Felix Stroe, a declarat că „PSD Constanţa nu mai are nicio legătură cu ce a fost înainte de 29 iunie 2015. Ne delimităm complet şi total de ceea ce a fost până la 29 iunie 2015 (n.r. referire la data alegerii statutare, prin vot, a noii echipe de conducere a PSD Constanţa)“.
 
Afirmaţiile liderului PSD au fost interpretate de mass-media drept o delimitare a actualei echipe de tandemul Mazăre-Constantinescu. Inevitabil, din actuala echipă PSD Constanţa face parte şi preşedintele filialei municipale, Decebal Făgădău, aspect care i-ar putea face pe unii să creadă că acesta s-ar putea „lepăda“ de foştii lideri. Deşi evită să dea răspunsuri tranşante, după cum a şi recunoscut, Făgădău a explicat că pe traseul oricărei formaţiuni politice „există momente de repoziţionare“.
 
„Împreună cu domnul Felix Stroe facem parte dintr-o echipă care se uită spre viitor, nu spre trecut. Organizaţia municipală este puternică, orientată spre cetăţeni şi care îşi propune rezultate remarcabile la alegerile de anul viitor“, a afirmat liderul PSD.
 
Referitor la trecut, Făgădău a susţinut că nu el este cel care va analiza trecutul, ci constănţenii o vor face anul viitor, cu ştampila în mână, şi, dacă este cazul, instituţiile abilitate. „Nu mi-am propus niciodată în viaţă să mă uit în urmă şi să-mi consider trecutul ca pe un balast. Am acumulat experienţă de la toţi cei cu care am lucrat (…) Doar constănţenilor le dau raportul“, a subliniat acesta.

Interdicţie de a lua legătura cu Mazăre

Cât priveşte prietenia cu Radu Mazăre, Decebal Făgădău a fost extrem de explicit. Primarul interimar a recunoscut că, prin prisma serviciului, a funcţiilor deţinute în administraţia publică locală, au fost apropiaţi, acum având interdicţie de a vorbi cu Mazăre. „Nu am avut niciun fel de dialog şi nu am voie să discut cu domnul Mazăre. Avocaţii dânsului mi-au transmis că nu am voie să vorbesc cu Radu Mazăre“, a declarat primarul interimar al urbei.
 
Şi, pentru ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea, Făgădău a scos în evidenţă un aspect ce-l diferenţiază de Radu Mazăre. Dacă din punct de vedere administrativ, relaţia dintre cei doi a fost catalogată drept una foarte bună, din punct de vedere al vieţii personale, lucrurile stau diferit. „Nu am fost în vacanţe, în concedii împreună. Avem stiluri de viaţă diferite“, a concluzionat Decebal Făgădău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii