Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța reală a lui Tudorel Chesoi, candidat ANȚ “Primăria trebuie să deschidă cel puțin 10 puncte de lucru în cartiere” (galerie foto+video)

ro

15 Jul, 2020 00:00 4073 Marime text

  • Tudorel Chesoi, candidat pentru funcția de primar al municipiului Constanța din partea Alianței Național Țărăniste își prezintă programul electoral în cadrul unor evenimente organizate în cartierele din oraș

  • Programul său, intitulat “Constanța reală” are mai multe componente, una dintre acestea fiind cea edilitară, de înfrumusețare a urbei

  • Chesoi împreuna cu echipa sa, a ajuns ieri în spatele blocurilor din cartierul Inel II – Groapă, acolo unde biruienile au năpădit spațiile virane

  • Aceasta nu este singura zonă din oraș care arată astfel, neamenajată și ignorată de administrația locală

 
Candidatul Alianței Național Țărăniste Constanța, Tudorel Chesoi, pentru funcția de primar al municipiului Constanța își prezintă programul electoral în cadrul unor evenimente organizate în cartierele din oraș.
“Constanța reală” are mai multe componente, una dintre acestea fiind cea edilitară, de înfrumusețare a urbei. Chesoi împreuna cu echipa sa, a ajuns ieri în spatele blocurilor din cartierul Inel II – Groapă, acolo unde biruienile au năpădit spațiile virane, unele aflate în litigii de ani de zile.
Locuitorii din zonă susțin că terenurile din care te aștepți să tâșnească șerpii, arată astfel de mai bine de zece ani.
Aceștia așteaptă ca autoritățile măcar să le tundă iarba, dacă nu sunt capabile să le amenajeze parcări sau un loc de joacă pentru cei mici, pentru că în zonă trăiesc foarte multe familii cu mulți copii.
Tudorel Chesoi a afirmat că din păcate, aceasta nu este singura zonă din oraș care arată astfel, neamenajată și ignorată de administrația locală.
Candidatul Alianței Național Țărăniste Constanța susține că viitoarea administrație nu mai trebuie să fie condusă de actualul primar, Decebal Făgădău și se așteaptă ca viitorul primar să-i ia în serios proiectele, inclusiv pe cele demarcate încă din timpul mandatului de consilier local.
Chesoi își dorește ca din toamnă, administrația locală să fie prezentă în cartierele orașului. “Primăria trebuie să deschidă cel puțin 10 puncte de lucru în cartiere, pentru informare, comunicare și îndrumare a cetățenilor precum și pentru supravegherea ordinea și disciplina în parcurile, parcările și locurile de joacă care sper că se vor realiza în următorul mandate”, a punctat reprezentantul ANȚ.


 
 Citește și:

LIVE TEXT și VIDEO Candidatul Alianței Național Țaraniste, conferință de presă în cartierul Inel II - Groapă (galerie foto)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii