Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local, Mihaela Andrei, primește o funcție politică în PNL Constanța

ro

12 Jun, 2020 00:00 2932 Marime text
  • Decizii ale conducerii OFL Municipiul Constanța
  • Consilierul municipal, Mihaela Andrei în aleasă vicepreședinte

Conducerii OFL Municipiul Constanța a decis alegerea consilierului municipal, Mihaela Andrei în funcția de vicepreședinte a OFL municipiu Constanța.
Președintele organizației, Adriana Câmpeanu precizează că “poziția este meritată din plin de Mihaela Andrei având în vedere implicarea atât în viața de partid cât și în viața comunității”.
În calitatea de vicepreședinte al organizației de femei a PNL Constanța, Mihaela Andrei susține că “femeile din Constanta sunt femei subiect și nu femei obiect, femei inteligente, cu gust, care au format generații de copii și care au dat și dau valoare societății. Nu mai putem permite diferitelor forțe sa anuleze toată această emancipare și implicare a noastră în societate, fie că vorbim de învățământ, cultură, industrie, business, medicină sau cele mai înalte funcții în stat. În acest sens am candidat și cu mare responsabilitate am preluat rolul de vicepreședinte al Organizației de Femei Liberale, pentru o implicare totală în susținerea politicilor de echitate și a valorizarii pe deplin a femeilor din Constanța”.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii