Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali PNL depun amendament la bugetul Constanţei pentru 2020. Vor reducerea sumelor alocate cluburilor sportive

ro

28 Jan, 2020 00:00 2704 Marime text

Potrivit statisticilor Inspectoratului Școlar Judeţean, 19 şcoli şi licee din municipiul Constanţa, însumând peste 11.000 de elevi, nu au sală de sport. În schimb, spune deputatul Bogdan Huţucă, Primăria va acorda şi anul acesta subvenţii de la bugetul local cluburilor sportive în valoare de peste 20 de milioane de lei.

„Cu banii aceştia, primarul Decebal Făgădău putea construi săli de sport şi bazine de înot în toate cele 19 şcoli”, afirmă preşedintele PNL Constanţa. Huţucă anunţă că aleşii locali PNL vor propune un amendament pentru reducerea sumelor alocate cluburilor sportive pentru a demara procedurile în vederea construirii acestor săli de sport în şcolile constănţene, atât de mult aşteptate de elevi. „Aşteptăm să daţi dovadă, domnule Făgădău, de un minim de decenţă şi să nu vă opuneţi pentru ca toate şcolile să beneficieze de săli de sport conforme”, a conchis Huţucă.


Potrivit liberalilor constănţeni, costurile de construcţie a unei săli de sport, dimensiune 200 mp, sunt cuprinse între 150.000 şi 250.000 euro.

 

Citeşte şi:

Săli de sport inexistente, improvizate sau subdimensionate Peste 17.000 de elevi din 26 de şcoli şi licee din municipiul Constanţa, condamnaţi de autorităţi (galerie foto + document)

Bogdan Huţucă (PNL) - „11.000 de elevi constănţeni, privaţi de efectuarea orelor de educaţie fizică într-o sală de sport“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii