Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali de la Cumpăna, în şedinţă extraordinară

ro

02 Mar, 2017 00:00 1374 Marime text
Consiliul Local Cumpăna se întruneşte, mâine, în şedinţă extraordinară, întâlnire programată să înceapă de la ora 15.00.
 
Pe ordinea de zi se vor regăsi mai multe puncte, inclusiv cel care se referă la întrebări şi interpelări. Printre proiectele cele mai importante se numără cel referitor la aprobarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al U.A.T. comuna Cumpăna pe anul 2017 şi cel cu privire la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al SC Salubrizare şi Gospodărire Cumpăna SRL.
 
Totodată, consilierii comunei Cumpăna vor analiza şi vota proiectul privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii pentru Clubul Sportiv Cumpăna şi proiectul referitor la aprobarea definitivării Programului anual al achiziţiilor publice pe anul 2017.
 
Nu în ultimul rând, consilierii locali de la Cumpăna vor mai analiza în şedinţa de mâine proiectul de hotărâre privind completarea şi modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al comunei Cumpăna şi proiectul de hotărâre referitor la revocarea HCL nr. 45/2011 şi HCL. nr. 12/2014 privind inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al comunei Cumpăna.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii