Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Prefecturii, în formulă completă Comunitatea turco-tătară a dat cei doi subprefecţi ai judeţului Constanţa (galerie foto)

ro

14 May, 2014 00:00 3298 Marime text
Ieri a avut loc ceremonia de învestire în funcţie a celor doi subprefecţi ai judeţului Constanţa, Ersun Anefi, susţinut de UDTTMR, şi Levent Accoium, susţinut de UDTR. Este pentru prima dată în istoria instituţiei când ambele fotolii de subprefect sunt ocupate, concomitent, de reprezentanţi ai comunităţii turco-tătare din Constanţa.
Ceremonia de învestire a fost condusă de prefectul Radu Volcinschi, iar la eveniment au fost prezenţi, pe lângă preşedintele UDTTMR, Gelil Eserghep, şi preşedintele UDTR, Osman Fedbi, membri din comunitatea turco-tătară, dar şi directori ai instituţiilor deconcentrate.
Amintim că Ersun Anefi şi Levent Accoium exercită, din data de 6 mai, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia de subprefect. Potrivit declaraţiilor prefectului Radu Volcinschi, ambii subprefecţi se vor ocupa atât de minorităţile din judeţul Constanţa, cât şi de instituţiile publice deconcentrate din judeţ.

După depunerea jurământului, Levent Accoium a declarat că funcţia de subprefect îl onorează, dar îl şi motivează în acelaşi timp. În vârstă de 40 de ani, Accoium a fost angajat al SPIT Constanţa, dar şi inspector în cadrul Direcţiei Organizare Informatizare din cadrul Primăriei Constanţa.
La rândul său, ulterior depunerii jurământului, Ersun Anefi a ţinut să menţioneze că îi face plăcere să revină în prima instituţie publică în cadrul căreia a activat. Anefi a declarat că, în noua calitate, se va implica foarte mult în implementarea unui proiect derulat de ISJ în parteneriat cu UDTTMR, proiect al cărui obiectiv constă în diminuarea abandonului şcolar. Ersun Anefi are 33 de ani, este de profesie economist şi are un master în Securitate Naţională la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu“. Din 2006, este funcţionar public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ghiaur. 14 May, 2014 17:41 Felicitări celor doi supuşi ai lui Allah, mai ales lui efendi Anefi şi familiei sale, al cărui baba l-a educat în pace şi onor, cu respect faţă de Ocîrmuire. Alah, Allah, ya baba!
  • maria 14 May, 2014 08:58 Este foarte bine,n-am nimic cu nimeni dar, totusi, cit reprezinta turco-tatarii din totalul populatiei jud.Constanta? Asa pentru statistica. In continuare se merge pe ideea discriminarii majoritatii.Alah sa-i binecuvinteze!