Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concluzia primei săptămâni a campaniei #ÎmpreunăConstanța Mihai Lupu (PNL) “Avem nevoie de o reformă a sistemului medical dar și la nivel social”

ro

14 Apr, 2020 00:00 4464 Marime text

În această perioadă liberalii constănțeni se concentrează pe asigurarea echipamentelor de protecție pentru personalul medical și a serviciilor de consultanță pentru antreprenorii locali care au nevoie de sprijin sau soluții pentru depășirea acestei perioade delicate. Platforma de consultații și donații #ÎmpreunăConstanța are acum și o componentă de consiliere pentru persoanele vulnerabile, în cadrul căreia psihologi și duhovnici își oferă timpul și pregătirea pentru a-i ajuta pe constănțeni să treacă peste aceste momente atipice.

“Am avut ocazia în aceste zile să merg în județul Constanța să mă întâlnesc cu medicii de familie pentru care, alături de colegii mei, prin intermediul platformei Împreună, Constanța va răsări, am distribuit echipamente de protecție, atât de necesare în lupta cu COVID-19. Concluzia primei săptămâni este una cât se poate de simplă - avem nevoie de o reformă profundă a sistemului medical și avem nevoie de o reformă profundă inclusiv la nivel social. Constanța are nevoie de un restart, în care gândirea pe termen scurt să fie înlocuită cu strategie. Voi utiliza platforma pentru a intra în dialog cu comunitatea și pentru a găsi cele mai bune soluții. În momentele de cumpănă avem forța de a rescrie istoria iar acest lucru îl putem face doar prin solidaritate”, declară liberalul Mihai Lupu.

Citește și:

Împreună Constanța, prima platformă de suport comunitar dedicată constănțenilor. Cum poți ajuta sau să fii ajutat


 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii