Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește la sfârșitul săptămânii. Poziția filialei Constanța, decisă astăzi

ro

20 Sep, 2018 00:00 1179 Marime text
Social-democrații se vor reuni într-o ședință a Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12,30, informează Biroul de presă al partidului.
Și PSD Constanța se reunește astăzi în ședința Biroului Permanent Județean în care se va stabili poziția organizației pe care președintele filialei, Felix Stroe, o va susține în cadrul ședinței CExN convocat vineri.

„Democrația e o valoare fundamentală pentru PSD, iar în organizația județeană Constanța a PSD sunt promovate toate formele ei de manifestare. Avem un statut al partidului care stabilește cadrul în care funcționează democrația internă de partid. În acest mod, trebuie dezbătute problemele partidului, atunci când ele apar. Forurile în care trebuie purtate asemenea discuții sunt CExN, respectiv Congresul partidului. Programul de guvernare al partidului are realizări notabile, au crescut veniturile populației - salarii, pensii, avem creștere economică confirmată statistic intern și extern, de aceea nu cred că este indicat să aducem asemenea discuții în spațiul public. Repet, aceste discuții trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului și numai acolo. Procedând altfel nu facem decât să destabilizăm partidul și să producem confuzie în rândul celor peste cinci sute de mii de membri PSD”, a precizat într-o declarație de presă președintele PSD Constanța, Felix Stroe.
 
Potrivit Agerpres, lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte al PSD și al Camerei Deputaților și asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este președinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreședintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Gabriela Firea, vicepreședinte PSD și primar general al capitalei, și Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD și vicepreședinte al Senatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii