Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comanici, posibil candidat la parlamentare

ro

29 Sep, 2008 00:00 592 Marime text

Daca memoriului trimis presedintelui PRM i se va da un "verdict" pozitiv, exista posibilitatea ca ex-liderul organizatiei PRM Constanta, Radu Comanici, sa figureze in schema pentru alegerile din 30 noiembrie. Maine, PRM va da publicitatii identitatea candidatilor pe fiecare din cele 14 colegii uninominale.

Dupa ce, saptamana trecuta, liderul interminar al organizatiei judetene a Partidului Romania Mare, Niculae Gheorghe, anunta, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii presei, lista cu cei 26 de posibili candidati pentru alegerile parlamentare, maine este programata, in cadrul sedintei de Birou Executiv Judetean, aprobarea acesteia. Niculae Gheorghe a precizat ca, zilele trecute, au avut loc discutii cu cei 26 de aspiranti, in sensul clarificarii eligibilitatii acestora, urmand ca astazi acestea sa continue. In plus, liderul a precizat ca doreste sa aiba candidati pentru fiecare colegiu in parte, dar si supleanti: "Este ca si la locale: daca nu ai candidati, nu poti obtine voturi. In economia votului, fiecare procent conteaza. Eu vreau sa avem si supleanti, in eventualitatea in care este necesara o rocada, cu acordul colegilor, sa se poata face schimbarea".

Gheorghe il favorizeaza pe Comanici

Chiar daca ex-liderul Radu Comanici a considerat de buna cuviinta ca trebuie sa mai treaca ceva timp pana sa apara din nou pe scena politica locala, dupa greseala din campania pentru locale, care l-a costat excluderea din partid, actuala conducere considera necesara revenirea sa in prim-planul alegerilor parlamentare de la malul marii. Dupa ce s-au tot vehiculat diferite zvonuri care anuntau ba lipsa sa de preocupare pentru revenirea in planul politic, ori despre negocierile care au loc pe diferite planuri pentru revenirea in partid, ieri, Niculae Gheorghe ne-a declarat ca, saptamana trecuta, a inaintat un memoriu presedintelui de partid, pentru a se analiza posibilitatea revenirii lui Comanici in randurile PRM-ului. "Joia trecuta am trimis acest memoriu. Am inteles ca presedintele l-a citit, nu a fost impotriva, acum a ramas sa-l analizeze. Probabil vor avea loc si discutii intre patru ochi. Comanici oricum este in vizorul meu", a completat Niculae Gheorghe. Acesta nu a negat faptul ca disputatul ex-lider de organizatie ar putea sa faca parte din echipa de candidati la alegerile din noiembrie: "Chiar daca noi aprobam marti o lista de candidati, in eventualitatea in care se va da curs pozitiv memorandumului, cu acordul colegilor, s-ar putea face o rocada, care l-ar viza direct pe Comanici".

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii