Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt „beretiştii" şi „beretistele" lui Mazăre?! (galerie foto)

ro

21 Jan, 2012 00:00 3926 Marime text

04_insotitori_tineri.jpgDenumit de presa centrală „Gaddafi de Constanţa", primarul Radu Mazăre a reuşit să facă senzaţie, dacă nu a fost să-şi spună părerile despre conducerea ţării la mitingul organizat de USL joi după-amiază în Bucureşti.

Şi-a condus „armata" pe străzile capitalei, având la stânga-i garda de corp, ca orice conducător modern care se respectă.
A plecat din Constanţa alături de o guerrillă de tineri îmbrăcaţi cu haine kaki şi purtând pe cap berete roşii. Printre ei se aflau Răducu Mazăre, vlăstarul primarului, dar şi Sergiu Babinciuc, vicele organizaţiei de tineret a PSD Constanţa.

IMG_3203.jpgChiar şeful TSD, Radu Babuş, a recunoscut că mai mulţi „subordonaţi" de-ai săi de la partid i s-au alăturat edilului în plimbarea revoluţionară pe care a avut-o în Bucureştiul natal. Cu toate acestea, ajunşi la protest şi intervievaţi fiind de presă, tinerii kaki ai lui Mazăre şi-au negat apartenenţa politică. Asta poate pentru că nu s-ar fi dorit să se spună despre ei că sunt doar revoluţionari cu carnet de partid care scandează aşa cum spune şeful pe linie politică, atât în faţa Prefecturii, cât şi pe străzile Bucureştiului. Tinere domniţe trase prin inel, ce păreau, aşa cum a observat mai toată lumea, a fi amazoanele lui Mazăre, flăcăiandri care abia şi-au deschis ochii în lume şi băieţii de bani gata Răducu şi Sergiu - aceştia au fost „beretiştii" liderului PSD Constanţa. Studenţi, TSD-işti sau doar prieteni ai tânărului Mazăre, revoluţionarii abia trecuţi de adolescenţă au reuşit să atragă privirile unei întregi ţări. Oare au ştiut ce au scandat?
Dacă îi cunoaşteţi pe cei care fac parte din „armata" lui Mazăreche, pe viitorii politicieni ai Constanţei, aşteptăm să ne spuneţi!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gina 22 Jan, 2012 18:29 Foarte multi oameni de buna credinta se intreaba ce naiba se intimpla?! Atit in strada, cit si in culisele politicii, in presa sau la Cotroceni?! S-o luam pe rind! E clar ca varianta USL PC nu are niciun viitor, nu are zvic, nu are solutii si nici planuri serioase, deci nu are sanse sa ajunga la guvernare. O stie si Ion Iliescu dar si altii mai din umbra iar teama lor e ca mai sint doar citeva luni pina la alegeri. S-o luam pe bucati. Arafat este omul liberalilor, instalat ministru secretar de stat pe vremea lui Nicolaescu, in 2007, cind de fapt nenea Raed conducea ministerul. Ba chiar si pe vremea lui Cseke Attila, tot Arafat tragea sforile, o stiu de la sursa. Da, liberalii au fost puternic implicati. Atit in Bucuresti, prin lideri de rangul 2-3, cit si in orase unde liberalii sint puternici. Cancescu este presedinte CJ la Brasov, la Iasi este Fenechiu cu o organizatie tare si bani multi, la Sibiu este prietenul Klauss Johannis, la Timisoara, mai tineti minte, Ciuhandru a ramas tot prieten. cred ca Iliescu, pe la spatele lui Ponta, a batut palma cu Felix, exaltatul Crin, niste parlamentari UDMR pe care i-a contactat Gioni Popescu, Ponta joaca la doua capete, el fiind insa singurul care s-a delimitat de violentele stradale. De ce nu e mai agresiv procurorul?! final, cum explicam oare manipularea ieftina a mii de romani de buna credinta din strada, dar si a sute de mii de romani, poate milioane, manipulati si ei dar care nu au iesit, inca, in strada?! Ei bine, autorii manipularii au fost experti si au avut timp sa pregateasca operatiunea.
  • murfatlar 21 Jan, 2012 17:48 cine sa fie? astia-s vitorii "actorasi" din toate cluburile de noapte ale lumii...ca de, au ciordit bine si mult parintii pt a le preda stafeta.Vai steaua noastra daca se impuiaza si astia...ne vor stalci muncind pt a fi ei nababi.
  • Aristotle 21 Jan, 2012 15:20 Mazare si ai lui chiar ii considera prosti pe bietii oameni, adica sa-i platesti cu 50 lei/o zi de protest / om celor care au protestat si vor protesta zilele astea, e prea putin, dar asta e modul de actiona spcific comunistilor. Asta a facut mereu psd-ul si pnl-ul= usl-ul: le- dat romanilor 2 bani si acestia au jucat/votat/scandat cum/ce au vrut ei. De aceea tara asta nu va merge niciodata bine!
  • ........ 21 Jan, 2012 13:56 Niste golani!
  • dan 21 Jan, 2012 12:52 Oare au stiut ce au purtat? Costumatia purtata si impusa de Mazare, reprezinta insemnele crimei si ale urii, promovate de criminalii comunisti ai lui Castro si Che-Guevara. Ele sunt insemnele crimei, cu nimic mai putin semnificative de cat insemnele naziste.