Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci new entry-uri pe lista de delegaţi PDL Constanţa merge pe mâna lui Blaga la alegerile de sâmbătă

ro

22 Mar, 2013 00:00 2008 Marime text
Democrat-liberalii constănţeni nu s-au răzgândit nici pe ultima sută de metri, astfel că, la Convenţia Extraordinară de mâine, organizaţia de la malul mării va susţine moţiunea lui Vasile Blaga, actualul lider al partidului. PDL Constanţa a anunţat ieri printr-un comunicat de presă că, în contextul unui Colegiu Director Judeţean care a avut loc miercuri, s-a decis, prin vot secret, pe cine va sprijini organizaţia pentru conducerea naţională a partidului. „În urma votului, rezultatele au fost următoarele: 45 de voturi pentru moţiunea Blaga, cinci voturi pentru moţiunea Udrea, un vot pentru moţiunea Macovei, un vot pentru moţiunile Blaga şi Udrea, trei voturi pentru moţiunile Blaga, Macovei şi Udrea”. În acest fel, pedeliştii constănţeni şi-au reconfirmat susţinerea pentru Vasile Blaga, anunţată de altfel la liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, încă de la începutul acestui an.

În cadrul aceluiaşi Colegiu Director a fost aprobată lista de delegaţi care vor participa la Convenţia Extraordinară de mâine. Surprinzător sau nu, lista a suferit nişte modificări, în sensul în care, conform declaraţiilor preşedintelui organizaţiei, cinci pedelişti nu mai pot participa la eveniment, din motive personale, fapt pentru care au fost înlocuiţi de alţi membri. Cele cinci new entry-uri sunt: consilierii judeţeni Adrian Sponte şi Ionuţ Fântână, Eugen Cojocaru, Antoaneta Prodan, viceprimarul comunei Castelu şi Georgeta Ioniţă, preşedintele Organizaţiei PDL Pecineaga. Liderul democrat-liberal constănţean nu a menţionat care sunt cei cinci pedelişti care s-au retras de pe lista delegaţilor.
Amintim că doi dintre aspiranţii la fotoliul de preşedinte al PDL - Elena Udrea şi Vasile Blaga - au fost prezenţi la Constanţa pentru a-şi prezenta moţiunile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii