Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru crede că vinovaţii trebuie să părăsească echipa guvernamentală „Nu pot fi de acord cu acţiuni de manipulare care degenerează în violenţă"

ro

16 Jan, 2012 00:00 1482 Marime text
cap_3.jpg„Înţeleg şi accept până la un moment dat acţiunea de contestare a proiectului Legii Sănătăţii. Este un act democratic prin care cetăţenii pot să-şi exprime nemulţumirea privitor la anumite articole din proiectul de lege"

Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, a folosit Facebook-ul pentru a-şi spune părerea cu privire la protestele din ultima vreme.

Aşa cum am putut vedea la televizor, mii de români au ieşit în stradă având ca motiv aparent protestul împotriva desfiinţării serviciului SMURD şi susţinerea medicului Raed Arafat. Numai că manifestările au degenerat în acţiuni de protest împotriva preşedintelui şi a Guvernului. Liderul PDL Constanţa spune că înţelege contestarea proiectului Legii Sănătăţii, fiind un act democratic, şi că cei vinovaţi trebuie să părăsească echipa guvernamentală. „Înţeleg şi accept până la un moment dat acţiunea de contestare a proiectului Legii Sănătăţii. Este un act democratic prin care cetăţenii pot să-şi exprime nemulţumirea privitor la anumite articole din proiectul de lege, eu însumi fiind un susţinător şi un utilizator al acestui tip de manifestare. Nu pot fi însă de acord cu acţiuni de manipulare care degenerează în violenţă. Totodată, înţeleg că la nivelul Ministerului Sănătăţii lucrurile au fost gestionate ineficient, iar dezbaterea publică a fost obstrucţionată tocmai de reprezentanţii ministerului care ar fi trebuit să uşureze demersul. Consider că este momentul ca cei care se fac vinovaţi să părăsească echipa guvernamentală", a transmis Christian Gigi Chiru pe contul său de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii