Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ceea ce am promis, s-a realizat" Delicoti şi-a lansat candidatura (galerie foto)

ro

13 May, 2012 21:29 2214 Marime text
cap_3.jpgÎnsoţit de echipa sa de consilieri, primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, şi-a lansat sâmbătă, la ora 17.00, candidatura pentru un nou mandat la şefia autorităţii locale.

Candidatul PDL la Primăria Poarta Albă, primarul Vasile Delicoti, şi-a propus ca în această zi importantă pentru el şi pentru echipa sa de consilieri să fie aproape de cetăţenii care au avut încredere în el şi l-au ales şef al autorităţii locale. În acest sens, localnicii au fost invitaţi la un spectacol de muzică populară şi de muzică dance. Evenimentul a avut loc pe stadionul din localitate, unde Delicoti a amenajat o scenă, un parc de distracţii pentru copii, dar şi terase cu mici şi bere pentru adulţi. În aplauzele localnicilor, au urcat rând pe rând pe scenă Elena Zlatov din Medgidia, Mariana Edulescu şi Maria Dragomiroiu. La ora 21.00 a concertat pentru localnici cunoscuta interpretă Ellie White. Gazda evenimentului a fost Văru' Săndel. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

„Mi-aţi dat forţă pentru a realiza proiectele pentru Poarta Albă"

La ora 16.00, în deschiderea evenimentului, au urcat pe scenă în aplauzele publicului copiii de la Ansamblul „Românaşii", din Poarta Alba, îndrumaţi de profesorul Adrian Brădaru. În urma programului artistic susţinut de elevi, a venit momentul lansării candidaturii primarului Vasile Delicoti la Primăria Poarta Albă. „Timp de patru ani am încercat să vă ascult şi să vă rezolv problemele, ajutat şi de echipa mea. Dar cei care mi-au dat forţă pentru a realiza proiectele propuse aţi fost dumneavoastră. Împreună ne-am angajat să transformăm în totalitate această localitate. Ceea ce am promis, s-a realizat. Toate proiectele mele au fost finanţate şi sunt în curs de finalizare", a declarat primarul Vasile Delicoti. Şeful autorităţii locale le-a amintit oamenilor de proiectele pe care le-a dus la bun sfârşit alături de ei: construcţia sălii de sport, renovarea şcolilor şi a grădiniţelor, amenajarea sistemului de canalizare, identificarea a noi loturi pentru case. De asemenea, edilul Vasile Delicoti le-a vorbit oamenilor şi despre proiectele în curs de implementare referitoare la împădurirea de 77 de hectare, la amenajarea trotuarelor şi la reabilitarea drumului de la Galeşu. „Dacă mă susţineţi pe mine, să susţineţi şi echipa mea, pentru că am nevoie de ea pentru a putea duce la îndeplinire noi proiecte", i-a îndemnat pe localnici primarul Vasile Delicoti. Alături de primar au fost, pe lângă sutele de localnici, deputaţii Constantin Chirilă şi Maria Stavrositu, primarul de la Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, cel de la Castelu, Nicolae Anghel, precum şi candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean, Florin Gheorghe.

Delicoti susţine candidatura lui Florin Gheorghe la Consiliul Judeţean

poarta_alba_-_lansare_2.jpg

În momentul lansării candidaturii la Primăria Poarta Albă, primarul Vasile Delicoti l-a prezentat localnicilor pe Florin Gheorghe, candidatul PDL la Consiliul Judeţean Constanţa, ca o alternativă pentru îndepărtarea dictaturii instalate la judeţ. „Candidatura lui Florin Gheorghe este o alternativă la actuala conducere, care încearcă să monopolizeze acest judeţ, ceea ce nu este bine, pentru că dictatura nu duce la nimic bun", a declarat primarul Vasile Delicoti. Florin Gheorghe a luat şi el cuvântul, afirmând: „De opt ani de zile judeţul a căpătat o culoare roşie, pe care noi, membrii Partidului Democrat Liberal, suntem obligaţi să o schimbăm". Florin Gheorghe, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, i-a îndemnat pe oameni să voteze pentru o schimbare în bine a judeţului. „Dumneavoastră sunteţi foarte norocoşi că aveţi un asemenea primar. Alţii nu au avut norocul acesta. Sperăm ca după 10 iunie să se schimbe acest lucru, să vină primari tineri, care vor să fac treabă, şi să vină şi un preşedinte de Consiliu Judeţean care într-adevăr să fie alături de dumneavoastră şi să nu stea cu spatele la dumneavoastră. Pe 10 iunie sper să fim împreună şi să schimbăm situaţia actuală", a mai transmis celor prezenţi Florin Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii