Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune premierul Viorica Dăncilă, despre o eventuală demisie

ro

07 Oct, 2019 17:22 1815 Marime text

Șefa PSD Viorica Dăncilă a declarat luni la Adevarul Live ca o demisie din fruntea partidului va aparea doar daca va obtine la alegerile prezidentiale un scor mai mic decat cel de la europarlamentare, scrie rtv.net.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă îşi va da demisia din fruntea Guvernului în cazul în care moţiunea de cenzură va trece şi ce se întâmplă în funcţei de rezultatul alegerilor parlamentare.

"Depinde de procentul la care reusesc sa ducem partidul. Am preluat partidul la 22%, un scor foarte mic, cu presedintele partidului arestat, o perioada grea, se vorbea de ruperea partidului. Am reusit sa tinem partidul unit. Daca il vom duce la un scor bun, peste 23%, inseamna ca am facut pasi importanti intr-o perioada relativ scurta. Am preluat partidul in iunie, nu e usor sa ridici scorul intr-o perioada asa scurta. Pentru mine dincolo de functia de presedinte PSD important este ca partidul sa ia scor bun si sa cream un val favorabil pentru alegerile locale (...) Nu exista sa nu intram in turul 2”, a declarat Dancila, intrebata despre conditiile in care si-ar da demisia din fruntea PSD in functie de rezultatul de la prezidentiale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii