Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Anghel - „Rămân candidatul ARD pe Colegiul 8, dar sunt dipus să mă reaşez la masa negocierilor"

ro

23 Oct, 2012 01:00 1250 Marime text

Chiar dacă ţărăniştii încă mai speră să obţină în cadrul ARD la Constanţa, preşedintele Noua Republică, Cătălin Anghel le dă lovitura de graţie:

„Am făcut şi eu un sondaj, unde stau foarte bine. Într-adevăr în protocolul ARD se stipulează faptul că dacă sunt neînţelegeri să se facă sondaje şi cel mai bine clasat să candideze, însă din informaţiile mele mă situez peste orice alt candidat în Colegiul 8. De altfel chiar azi (n.r. ieri) am discutat cu Mihail Neamţu şi am înţeles că Noua Republică îşi va păstra Colegiul 8 în cadrul ARD Constanţa", spune Cătălin Anghel. Precizarea vine ca urmare a anunţului făcut de PNŢCD Constanţa care prin vocea liderului său local a anunţat ieri într-o conferinţă de presă că negocierile pentru Colegiul 8 nu s-au finalizat. Propunerea PNŢCD pentru acest colegiu este profesorul Andrei Gheorghe.

 

La închiderea ediţiei, liderul local al Partidului Noua Republică a venit cu următoarele precizări:

"Colegiul 8 a fost alocat Partidului Noua Republică în urma unei negocieri la care au participat partidele din Alianţa Romania Dreaptă. Personal, rămân consecvent acestei înţelegeri. Chiar dacă preţedintele PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, solicită acest colegiu în continuare pentru formaţiunea politică pe care o reprezintă, eu consider că această abordare contradictorie a unei înţelegeri clare nu poate produce decât rău unei alianţe a cărei singură şansă în faţa USL este unitatea.Pentru binele ARD în judeţul Constanţa sunt dispus să revin la masa negocierilor numai în sensul în care se va respecta protocolul ARD, astfel încât Noua Republică să aiba un candidat la aceste alegeri parlamentare pe un colegiu agreat de comun acord de partidele din alianţă.Nu voi polemiza cu nici un lider local al ARD. ARD Constanţa are nevoie de unitate, coerenţă şi coeziune în aceste alegeri parlamentare ţi nu de ambiţii şi orgolii personale".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii