Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PUR la Primarie isi lanseaza pagina web

ro

16 Apr, 2004 00:00 791 Marime text

Din afara Parlamentului, PUR ar putea convinge PSD

Nu au fost recuperate evidentele cu adeziuni ale membrilor partidului din cadrul organizatiei din Navodari, dupa ce sediul formatiunii din localitate a fost spart in noaptea de 8 spre 9 aprilie

Pentru ca a promis o campanie electorala originala, candidatul Partidului Umanist pentru Primaria Constanta, Andrian Mihei, isi va lansa astazi o pagina de Internet la care cei interesati vor putea gasi date despre candidat, precum si elemente ale ofertei sale electorale. Mihei a afirmat ca, o data cu inaugurarea acestei pagini web, simpatizantii partidului care nu pot participa la toate actiunile formatiunii vor putea accesa adresa paginii pentru a lua contact cu ultimele noutati. Candidatul PUR spera ca forumul paginii web sa devina interactiv inca din primele ore si a promis ca va raspunde tuturor intrebarilor lansate de cei interesati.

Umanistii nu si-au recuperat evidentele organizatiei Navodari

Presedintele formatiunii umaniste, Valentin Zeicu, a precizat ca nici pana la ora actuala nu au fost recuperate evidentele cu adeziuni ale membrilor partidului din cadrul organizatiei din Navodari, dupa ce sediul formatiunii din localitate a fost spart in noaptea de 8 spre 9 aprilie a.c. "Probabil ca sediul ne-a fost spart de spiridusi, de vreme ce organele de politie nu au reusit sa-i identifice pe spargatori. In aceste conditii, militam pentru inventarea politistilor paranormali care sa poata da de urma unor spiridusi paranormali", afirma Zeicu. In alta ordine de idei, solicitarea conducerii PUR privind scutirea de la impozit pe profitul reinvestit a intreprinderilor mici si mijlocii ar putea capata contur dupa discutiile pe care presedintele PUR, Dan Voiculescu, le-a avut cu presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca. Umanistii constanteni au afirmat ca, cel mai tarziu saptamana viitoare, amendamentul asupra caruia a insistat PUR privind incurajarea IMM cu capital autohton va fi luat in calcul si inclus in Codul Fiscal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii