Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT și VIDEO Candidatul Alianței Național Țaraniste, conferință de presă în cartierul Inel II - Groapă (galerie foto)

ro

14 Jul, 2020 12:11 4276 Marime text
  • Conferința poate fi urmărită live pe Facebook /Ziua de Constanța.

Candidatul Alianței Național Țaraniste pentru primăria Constanța, Tudorel Chesoi și echipa sa susține o conferință de presă în cartierul Inel II - Groapă din municipiu.

Chesoi susține ca în cei 10 ani de când primarul Decebal Fagadau este Viceprimar /primar nu a făcut nimic pentru înfrumusețarea unor cartiere din municipiu. Chesoi vrea ca noua administrație locala sa ia în considerare proiectele și sa înceapă cu ordinea și curățenia din spatele blocurilor.

Chesoi mai afirmă ca pe viitor primăria trebuie sa aibă 10 puncte de lucru în cartiere, pentru informare, comunicare și îndrumare a cetățenilor precum și pentru supravegherea ordinea și disciplina în parcurile, parcările și locurile de joacă din ora.

O localnică din zonă spune că așteptă de trei ani de zile ca promisiunile primăriei să devină fapte.

De asemenea, o altă femeie spune că taie iarba pe banii ei, împreună cu mai mulți vecini, pentru ca autoritățile nu fac acest lucru. 

„Sunt mai multe terenuri în zonă, unele aflate în litigiu, care pot fi expropriate în interes public și apoi amenajate în beneficiul cetățenilor", mai afirmă Tudorel Chesoi.

Mai multe detalii în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța. 

Conferința poate fi urmărită live pe Facebook /Ziua de Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii