Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de Paşte la Cernavodă. Iniţiatori - deputatul Andrei Condurăţeanu şi Gheorghe Slabu

ro

24 Apr, 2013 00:00 1959 Marime text
Deputatul Andrei-Răzvan Condurăţeanu împreună cu preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, vor oferi astăzi pachete care conţin produse de patiserie tradiţionale tuturor persoanelor asistate din cadrul „Căminului pentru persoane vârstnice Cernavodă”. Activitatea derulată în cadrul campaniei „Ajutor de la om la om” va începe la ora 10.00.
Amintim că deschiderea oficială a Cabinetului parlamentar Andrei-Răzvan Condurăţeanu, ce a avut loc luna trecută, a coincis cu prima activitate menită să răspundă nevoilor identificate în rândul locuitorilor din cadrul Colegiului 3 deputaţi. Atunci douăsprezece familii din oraşul Cernavodă au primit suport material constând în obiecte de îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi donate de diverse persoane fizice care au înţeles să vină în sprijinul semenilor lor aflaţi în dificultate.
Deputatul Andrei-Răzvan Condurăţeanu îşi doreşte ca acest tip de activităţi să capete caracter de permanenţă, se arată într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii