Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania electorala este in plina desfasurare si noi va prezentam ultimele stiri despre partide si c

ro

05 Nov, 2004 00:00 793 Marime text

Flash electoral

PSD

PSD fara PUR va demara o caravana la nivelul judetului pentru prezentarea candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, la sfarsitul saptamanii. Primarii PSD din localitati vor avea obligatia sa scoata oamenii din case si sa organizeze mitinguri electorale. Caravana PSD va organiza actiuni sub semnul inaugurarii unor obiective in judet, respectiv la Harsova, Saraiu, 23 August, Costinesti si Tuzla. Potrivit graficului de campanie, pana pe 21 noiembrie, caravana trebuie sa faca act de prezenta in toate localitatile judetului.Inaugurarile politizate vor continua si in localitatile Mihai Voda - alimentare cu apa, piata agroalimentara la Baneasa, drum judetean la Adamclisi, un dispensar la Ion Corvin, iar la Mangalia, sala de sport de la liceul din localitate.

PRM

In judetul Constanta, candidatii PRM s-au intalnit cu alegatorii din comuna Ostrov, cu care au discutat despre impozitul pe venitul agricol si despre sprijinirea producatorilor din agricultura si zootehnie. Reprezentantii PRM au prezentat cetatenilor din zona oferta politica in privinta redresarii sectorului agricol si combaterii saraciei.

AP

Partidul Actiunea Populara si candidatul acestei formatiuni politice la Presedintia Romaniei, Marian Milut, si-au lansat programul de guvernare. Programul este structurat in functie de capitolele de negociere cu UE si stabileste o serie de masuri, intre care reducerea impozitului pe profit de la 24% la 14%, finantarea producatorilor agricoli si constituirea bursei cerealelor. Candidatul la Presedintie din partea Actiunii Populare, Marian Milut, sustine ca un capitol important de politica externa se refera la conectarea Republicii Moldova la comunitatea Europeana. De asemenea, Actiunea Populara sustine revigorarea Trilateralelor si regandirea lor, sub noul statut al tarii noastre de membru al NATO si viitor membru al UE.

Alianta "Dreptate si Adevar"

Candidatii Aliantei PNL-PD isi continua activitatile specifice campaniei electorale in tara, sub sloganul "Este timpul dreptatii, este vremea adevarului". In cea de-a sasea zi a campaniei electorale, candidatul Aliantei la presedintie, Traian Basescu, va fi prezent la dezbaterea "Marea provocare: alegerile generale - Romania 2004". Traian Basescu va fi insotit de Calin Popescu Tariceanu, desemnat de Alianta PNL-PD pentru functia de prim-ministru, Adrian Videanu, Varujan Vosganian si Ionut Popescu.Astazi Traian Basescu, presedintele PD si candidatul ADA la presedintie, aniverseaza implinirea a varstei de 43 de ani.

PNTCD

Candidatul PNTCD la presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a facut ieri o vizita la Constanta si s-a intalnit la Casa de Cultura a sindicatelor cu fostii detinuti politici. Ciuhandu a sustinut si o conferinta de presa, in cadrul careia a parcurs principalele puncte ale programului de guvernare. Candidatul PNTCD la functia suprema in stat s-a aratat categoric impotriva oricarei idei de gratiere a lui Miron Cozma si a mentionat ca spera ca seful statului sa nu dea curs cererii pana la epuizarea mandatului sau. El a mai spus ca Miron Cozma a facut "multe rele", a fost promotorul mineriadelor, motiv pentru care, din punctul de vedere al PNTCD, acesta trebuie "sa ramana acolo unde este". La conferinta de presa, desfasurata la sediul PNTCD Constanta, Ciuhandu a fost insotit de Ion Caramitru, candidatul taranist de Constanta pentru Senat.

Forta Democrata

Constantin Fratila, candidatul pentru Senat al filialei constantene a Fortei Democrate, a sustinut ieri o conferinta de presa in care a facut cunoscut mesajul partidului si a explicat de ce Petre Roman merita sa fie presedintele Romaniei. Visatorul Fratila a declarat, in acelasi mod in care ne-a obisnuit pana acum ca, in urma unor sondaje realizate de Forta Democrata, in Constanta aceasta formatiune politica ocupa in optiunea electoratului locul doi dupa partidul de guvernamant. In cadrul campaniei electorale, aspirantul la putere se va deplasa, la sfarsitul acestei saptamani, la Navodari si Medgidia.Grupaj realizat de Lavinia Siclitaru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii