Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL) „Este important să menținem disciplina și mobilizarea. Mulțumesc tuturor constănțenilor care aleg să se protejeze pe ei și pe cei dragi”

ro

15 Apr, 2020 00:00 3102 Marime text

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României cu 30 de zile.

“Am emis  decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgenţă pe teritoriul României pentru a putea fi luate în continuare cele mai eficiente măsuri împotriva COVID-19", a spus şeful statului.

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă spune la rândul său că este important să ne menținem disciplina și mobilizarea pentru a ne asigura că trecem cu bine peste această epidemie care ne-a dat viețile peste cap.
“Suntem într-o săptămâna care, în mod uzual, în alți ani, ar fi fost dedicată pregătirilor pentru cele mai importante sărbători din calendarul creștin. Anul acesta trebuie să înțelegem că doar de noi depinde să scurtăm perioada în care vom sta în case, departe de cei dragi. Cu cât suntem mai exigenți în a pune în aplicare sfaturile autorităților, cu atât limităm extinderea acestui virus și vom putea să ne întoarce mai repede la obiceiurile noastre. E un sacrificiu pe care toți trebuie să îl facem, astfel încât toți cei dragi să fie în siguranță și să ne revedem și să ne strângem din nou în brațe după ce acest virus va fi învins. Am încredere că vom da dovadă de maturitate și de forță și de discernământ. Le mulțumesc tuturor constănțenilor care aleg să se protejeze pe ei înșiși și astfel îi protejează și pe cei dragi”, susține parlamentarul constănțean.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii