Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL) “Dacă Arafat a ascuns probe în cazul Colectiv, trebuie să plece din Guvern”

ro

25 Oct, 2019 00:00 1978 Marime text
Liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă este de părere că dacă informațiile apărute în spațiul public, conform cărora secretarul de stat Raed Arafat ar fi ascuns de ancheta procurorilor imagini video din primele clipe ale intervenției la clubul Colectiv, atunci acesta trebuie să își dea demisia de onoare și să părăsească funcția de secretar de Stat de la Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul  Ministerul de Interne.
“În această dimineață a apărut o știre îngrozitoare. Jurnaliștii de la Libertatea spun că Raed Arafat ar fi ascuns imagini video, adică probe, de procurorii care anchetează cazul Colectiv. Imaginile arată modul dezastruos în care s-a intervenit în prima fază dar mai ales arată că liderii prezenți la fața locului au avut un comportament inuman.

Dacă Arafat a făcut acest lucru, atunci trebuie să își dea demisia de urgență din funcția de secretar de Stat la MInisterul de Interne. Ascunderea de probe în cadrul unei anchete este o infracțiune extrem de gravă. Să ne amintim că sub conducerea lui Arafat am avut cazuri îngrozitoare în care autoritățile nu au acționat deloc bine, cazuri în care am avut victime nevinovate ce puteau fi salvate: Colectiv, accidentul din munții Apuseni, accidentul de la Siutghiol”, susține președintele PNL Constanța.
Pe 30 octombrie 2015, în urma incendiului din clubul bucureștean Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, atât în noaptea tragediei, cât şi ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre aceştia fiind fotografi, artişti, olimpici şi studenţi străini.
Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War“.

Citește și:

Rugăciuni şi lacrimi, la trei ani de la tragedia din Colectiv

Un nou dosar disjuns din "Colectiv" Se fac cercetări pentru ucidere din culpă în formă agravată (document)

Trei ani de la Colectiv Victimele teribilului incendiu de la Colectiv, comemorate la Constanţa (video)

Astăzi are loc slujba de pomenire la trei ani de la tragedia din Colectiv. 64 tineri au murit
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii