Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL) “Au început lucrările de reabilitare a Cazinoului iar Guvernul PNL a alocat fondurile necesare pentru ca simbolul orașului să strălucească din nou”

ro

29 Apr, 2020 00:00 4885 Marime text
 
În luna aprilie, Compania Națională de Investiții, instituție aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a notificat Inspectoratul de Stat în Construcții și Primăria Municipiului Constanța privind demararea lucrărilor de execuție pentru consolidarea și reabilitarea clădirii Cazinoului din Constanța.

”Vom urmări îndeaproape derularea lucrărilor și fiecare etapă din acest proiect astfel încât, la sfârșitul lucrărilor, să putem preda cea mai frumoasă clădire de pe întreg litoralul Mării Negre. Constructorii vor avea parte de tot sprijinul nostru pentru ca lucrările să fie finalizate în termenul contractual asumat”, a declarat  la acel moment, Manuela Pătrășcoiu, directorul general al Companiei Naționale de Investiții SA.
Între timp au apărut și primele imagini de la șantierul lucrărilor de reabilitare și consolidare ale Cazinoului din Constanța! Precizăm faptul că lucrările de execuție au demarat la începutul săptămânii trecute.

“Acestea sunt fotografiile pe care orice constănțean a așteptat mult timp să le vadă. Zilele trecute, Compania Națională de Investiții a publicat primele fotografii de la șantierul lucrărilor de reabilitare și consolidare a Cazinoului din Constanța.
Subiectul legat de Cazinou a fost un subiect de ping-pong politic care a ținut agenda locală câțiva ani buni. Este de apreciat că, într-un final, acest subiect a fost tranșat și cu toții putem vedea că lucrurile se mișcă.
Cred că este una din cele mai frumoase vești pentru noi, constănțenii, mai ales că vine după lungile contestări, scuze ale autorităților locale și ale firmelor private, precum și pe fondul neputinței rezolvării acestui subiect. Într-un final, putem vedea schela pe Cazinoul Constanța.
Trecând peste acest ping-pong în care a fost surprins simbolul nostru, îmi pare bine că Guvernul PNL vine cu încă o veste bună pentru Constanța.
Lucrările de reabilitare și consolidare a Cazinoului din Constanța sunt deblocate, iar Guvernul PNL a alocat fondurile necesare pentru a avea în orașul nostru un simbol care să strălucească din nou pe faleză.

Sunt convins că suntem nerăbdători cu toții să vedem lucrurile finalizate, astfel încât să ne putem mândri cu simbolul nostru. Efortul comun salvează simbolurile!”, susține președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 29 Apr, 2020 07:35 Cum si nu se incepe cu acoperisul ?Meserie nu gluma ...