Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huţucă (PNL) - „Asistăm în această perioadă la o adevărată campanie de tip fake-news a PSD îndreptată împotriva lui Klaus Iohannis“

ro

16 Nov, 2019 00:00 2151 Marime text
Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, face apel la o campanie electorală civilizată pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale. Huţucă le-a mulţumit încă o dată constănţenilor pentru faptul că au ieşit la vot, pentru că au înţeles puterea uriaşă pe care o au şi responsabilitatea exercitării votului şi îi aşteaptă în număr şi mai mare la scrutinul de duminică, 24 noiembrie.
 
Preşedintele PNL Constanţa atenţionează că asistăm în această perioadă la o adevărată campanie de tip fake-news a PSD îndreptată împotriva lui Klaus Iohannis şi a PNL. „Imagini trucate, minciuni şi invenţii, încercări grosolane de a manipula şi induce în eroare opinia publică, toate acestea au devenit arsenalul cu care PSD vrea să o scoată pe Vasilica Viorica Dăncilă preşedinte. Ei nu pot înţelege deserviciul uriaş pe care singuri şi-l fac deoarece întregul lor univers pesedist este construit pe non-valoare, impostură şi minciună”, spune deputatul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii