Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias va avea probleme inclusiv cu mandatul de parlamentar Liberalii nu au locuri pentru conservatori în CLM

ro

03 Apr, 2012 00:00 1495 Marime text
Banias-MirceaBanias006.jpgVicepreşedintele PNL Constanţa, Ovidiu Cupşa, nu le dă prea multe speranţe conservatorilor în cadrul negocierilor, care încă nu s-au finalizat în cadrul Alianţei de Centru Dreapta. „Negocierile nu s-au încheiat, însă e clar că acolo unde situaţia o impune, şi mă refer la localităţile unde conservatorii au filiale bine închegate, probabil că îşi vor păstra în cadrul negocierilor şi numărul de consilieri. Şi avem şi astfel de cazuri. La nivelul municipiului Constanţa nu putem să ne pronunţăm deocamdată", a afirmat Cupşa.

Nici în privinţa USL, liberalii nu au conturată încă o imagine foarte clară în legătură cu numărul de mandate eligibile care li se vor oferi de fraţii mai mari de la PSD. „Nu ştim ce au declarat liderii PSD, eu ştiu că deocamdată listele nu au fost făcute. Probabil că dorinţa colegilor noştri de alianţă de a păstra majoritatea în Consiliul Local este de înţeles în aceste condiţii. Că PNL va avea trei sau patru consilieri, este nesemnificativ. Însă, repet, negocierile continuă", susţine vicepreşedintele PNL.

Banias, sub rezervă!

După ce a zgâriat la uşa liberalilor, senatorul Mircea Banias a preferat să se cuibărească alături de apropiaţi şi de o parte din familie în Partidul Conservator. Cu tinicheaua DNA-ului de coadă, acesta ar putea avea reale probleme în păstrarea Colegiului la alegerile parlamentare, susţin aceleaşi surse liberale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii