Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem numele măsurate în cercetarea sociologică a PNL Constanţa. Pe cine iau în calcul liberalii ca adversari în lupta pentru primărie

ro

21 Jan, 2020 00:00 6698 Marime text

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a declarat că organizaţia liberalilor de la Constanţa îşi va desemna candidatul pentru Primăria Constanţa în urma unui sondaj.
„Conducerea naţională a PNL, împreună cu cea judeţeană, efectuează o cercetare la nivelul municipiului Constanţa pentru a stabili care din cele două variante ale strategiei pentru alegerile locale va fi implementată, respectiv PNL promovează propriul candidat la primărie sau formăm o alianţă de dreapta pentru a susţine un candidat la Primăria Constanţa. Această cercetare conţine şi un modul de sondaj care ne va confirma candidatul PNL. Luam în calcul orice variantă”, a spus Huţucă.
 
Iată care sunt numele măsurate în sondajul PNL: prefectul George Niculescu, Ovidiu Cupşa, director CERONAv, Ionuţ Rusu, preşedintele CA-ului Administraţiei Canalelor Navigabile şi membru PNL, Stelian Ion, deputat USR de Constanţa, senatorul independent Vergil Chiţac, deputatul PNL Bogdan Huţucă, Claudiu Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (şeful CPC) şi Decebal Făgădău (PSD), primarul municipiului Constanţa.
 
Din sondaj va fi extras de către PNL reprezentantul dreptei sau liberalul cu cel mai mare potenţial de creştere şi care urmează să intre în lupta pentru primăria Constanţa.
Cercetarea sociologică trebuie să fie definitivată până la finalul lunii februarie.
Potrivit calendarului stabilit de Biroul Politic Naţional al PNL, organizaţiile judeţene trebuie să îşi desemneze candidaţii pentru primăriile reşedinţă de judeţ până la data de 1 martie a.c.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii