Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armele PSD şi USL, ascuţite pe jumătate Şapte primării au fost lăsate descoperite

ro

25 Apr, 2012 02:18 3279 Marime text
sigla-usl1.jpgPSD şi USL nu au nici la acest moment candidaţi pentru toate primăriile din judeţ

Pesediştii, respectiv useliştii au ieşit luni seară la înaintare cu listele incomplete privind candidaturile la primăriile din municipiile, oraşele şi comunele din judeţ. Aceasta poate însemna că trioul PSD, PC, PNL nu şi-a găsit candidaţi pentru primăriile în cauză sau cele trei formaţiuni nu au reuşit să se înţeleagă asupra candidaturilor. Ar fi însă cazul să o facă, întrucât alegerile electorale se apropie vertiginos. Deşi mai sunt două săptămâni şi o zi până se va da startul campaniei electorale, PSD şi USL nu au anunţat încă numele persoanelor propuse pentru primăriile din Peştera, Băneasa, Corbu, Ghindăreşti, Ovidiu, Poarta Albă şi Rasova.

Primarii incomozi au rămas fără susţinere

Curios este că PSD a întors spatele, în mod inexplicabil, unor primari PSD bine văzuţi de comunităţile pe care le păstoresc. Din lista cu persoanele ce vor candida la alegerile locale din vară din partea USL şi a PSD lipseşte primarul PSD din Peştera, Valentin Vrabie, dar şi primarul PSD din Băneasa, Gelu Iordache.

Nicuşor Constantinescu, preşedintele organizaţiei municipale a PSD, a precizat că cele şapte localităţi unde încă nu au fost anunţaţi candidaţii sunt „neimportante" pentru partid. Totuşi săptămâna viitoare vor fi anunţate şi numele candidaţilor pentru cele şapte primării. Nicuşor Constantinescu a admis faptul că la Ovidiu, prima şansă în privinţa câştigării mandatului de primar o are edilul PDL în funcţie, Dumitru Bocai. Nicuşor a mai menţionat că pentru oraşul Ovidiu este posibil să fie desemnat candidat din partea USL, penelistul Ciprian Hanganu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii