Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerile pentru conducerea PNL Constanța de săptămâna viitoare, amânate. Când vor avea loc

ro

16 Jul, 2021 10:17 3648 Marime text
  • A fost amânată conferința județeană pentru alegerea conducerii PNL Constanța

Conferința județeană pentru alegerea noii conduceri a organizaţiei judeţene a PNL Constanţa nu va mai avea loc pe 18 iulie, așa cum era programată. Conform ultimelor date, alegerile vor avea loc pe 26 iulie, la conferință urmând să participe cei doi candidați pentru conducerea centrală a partidului - Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Este a doua oară când se amână întrunirea. Locul desfășurării alegerilor se menține la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Cu acest prilej, delegații vor alege președintele organizației, prim-vicepreședinții, vicepreședinții dar și componența biroului județean.

Este de așteptat ca actualul lider liberal, deputatul Bogdan Huțucă să-și dorească continuitatea și să candideze pentru un nou mandat.

Totodată, nu este exclus ca după modelul de la conferința municipală care a avut loc luna trecută (n.r. senatorul Septimiu Bourceanu a fost ales președintele organizației) și de această dată, să asistăm la o conferință cu final așteptat și cu candidat unic pentru președinția organizației județene.

La nivel local, aceasta este ultima etapă pe care liberalii o au de bifat înaintea Congresului PNL care va avea loc pe 25 septembrie.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii