Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri interne în USR în acest weekend! Cine vrea să conducă filialele din Constanța și Năvodari?

ro

12 Jun, 2021 00:00 4429 Marime text


 
  • Sunt alegeri interne la USR Constanța și la organizația din Năvodari în acest weekend
  • Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, candidează pentru funcția de președinte al organizației municipale Constanța a USR
  • Pentru funcția de președinte al filialei partidului de la Năvodari, candidează Petre Enciu, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța

 
Sunt alegeri interne la USR Constanța și la organizația din Năvodari în acest weekend.

Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, candidează pentru funcția de președinte al organizației municipale Constanța a USR. Pentru același post candidează și Alin Contantinescu de la PLUS.

Un al treilea candidat pentru funcția de președinte al organizației municipale ar fi Ionuț Ciprian Focșa (USR), însă surse din organizație susțin că astăzi, candidatura acestuia va fi invalidată, deoarece nu are cotizația plătită la zi. 

Scrutinul va avea loc pe parcursul a două zile într-un local de la intrarea în stațiunea Mamaia (n.r. duminică și luni, funcție de cvorumul delegaților prezenți).

Printre candidații pentru un loc în Biroul Permanent Local, îi regăsim pe : Andrei Brighidău, Alin Constantinescu, Sorin Andrei, Sorin Alexandru Dănilă, Edward Nedelcu, Carmen Dumitrescu, Adrian Gorcea, Sorin Iacob, Leila Roșu sau Cosmin Chițu.

Pentru Comisia de Arbitraj sunt depuse trei candidaturi - Mircea Daniela Gheorghe, Delia Irina Sav și George Manțu.

Tot în acest weekend au loc alegeri și la nivelul organizației USR PLUS de la Năvodari.

foto: Petre Enciu

Pentru funcția de președinte, candidează Petre Enciu, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, dar și Ștefan Antonaru. Scrutinul se va desfășura în cadrul Centrului de Afaceri din localitate, astăzi, de la ora 15.00. Pentru un loc în Biroul Local și-au depus candidaturile următorii: Ana Maria Listarf, Andrei Toxin, Emilia Ceapă, Mihai Aliman, Radu Nanu, Petre Enciu, Ștefan Antonaru, Gabriel Raicu, Adrian Evdochimov, Fănel Onea, Oana Dima, Cristian Bălașa și Valentin Sterpu.

PRECIZĂRI:
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii