Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ALDE Constanța are echipă nouă la municipiu. Cine este noul președinte

ro

24 Jun, 2020 12:12 3655 Marime text
ALDE Constanța a organizat o conferință de presă, miercuri, 24 iunie, la sediul partidului din municipiu.

Leonard Tănase, președintele județean al formațiunii anunță formarea unei noi echipe municipale: „Sunt oameni care nu au făcut politică până acum. Care au înțeles dacă sunt nemulțumiți de ce se întâmplă să se implice", a spus președintele ALDE.

Noul președinte ALDE MUNICIPIU Constanța este Edith Marian Rada: "Am adunat cioburile organizației și acum ne refacem", a punctat Leonard Tanase.

"Vrem, nu vrem, ne place sau nu, doar la nivel politic se poate face. Ura nu face decât să dezbine. În toate partidele exista si oameni de calitate si oameni rai. Nu sigla, ci oamenii au facut rău", a punctat Leonard Tănase.

Edith Marian Rada este ofițer în rezervă, președintele Yacht Club Regal, filiala Constanța, are propria școală de navigație.

"De ce am intrat în politică? După cum a spus un mare om, prima schimbare trebuia făcută acum 30 de ani. Următorul moment bun este azi. Alături de mine au venit oameni valoroși. Este prima mea conferință de presă. Pentru mine contează foarte mult omul și contează să fim implicați cu toții", sunt primele declarații făcute de noul membru ALDE.

Rada este tatăl a doi copii de 13, respectiv 17 ani și a făcut parte din echipa care a adus Fregata Regele Ferdinand din Anglia.



În legătură cu o candidatură la Primăria Constanța, noul președinte ALDE municipiul Constanța a zis că este prematur să se pronunțe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii