Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află cât vrea să plătească Primăria Constanţa pentru parcul din Badea Cârţan

ro

13 Oct, 2012 02:53 1405 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa a scos la licitaţie achiziţia de dotări urbane şi lucrări de amenajare pentru zona de agrement Badea Cârţan.

Achiziţia se referă la procurarea şi montarea dotărilor urbane, precum şi amenajarea terenului amplasat în zona Badea Cârţan, din cartierul Tomis Nord, în scopul înfiinţării unei zone de agrement.
Valoarea estimată a contractului este de 161.083 lei.

Ca de fiecare dată, nu există răspunzători în privinţa achiziţiei. La fel ca şi în cazul celorlalte licitaţii organizate, Primăria Constanţa nu face cunoscut numele persoanelor răspunzătoare de achiziţia publică.
Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 30 octombrie, ora 10.00, urmând ca în aceeaşi zi la ora 13.00 să aibă loc deschiderea de oferte.

P.S.: Nu este pentru prima dată când Primăria Constanţa nu precizează în documentaţia de atribuire persoanele responsabile cu achiziţia publică, deşi este o procedură standard pe care instituţiile publice o respectă. De obicei, în cazul autorităţilor locale, responsabili cu achiziţia publică sunt primarii, viceprimarii, consilierii locali şi directorii ale căror departamente sunt implicate în desfăşurarea unei licitaţii. Reprezentanţii Centrului Naţional de Management pentru Societatea Informaţională susţin că în aplicarea prevederilor de la articolul 69 1 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului numărul 34/2006, autoritatea contractantă are obligaţia de a preciza în documentaţia de atribuire persoanele care deţin funcţii de decizie în autoritatea contractantă cu privire la organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii