Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adio, Parlament! Decebal Făgădău demisionează din PSD. Primele declarații ale fostului primar

ro

21 Oct, 2020 13:49 6753 Marime text



  • Făgădău a demisionat din PSD

Decebal Făgădău a demisionat în urmă cu puțin timp din PSD. Acesta deținea și funcția de președinte al organizației municipale și pe cea de pe cea de președinte executiv al filialei județene.

Demisia survine după ce DNA Constanța a anunțat că l-a trimis în judecată într-un dosar în care era cercetat încă din 2019 alături de mai mulți funcționari publici din cadrul primăriei Constanța.

Până la momentul anunțului DNA, Făgădău ocupa locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților a PSD Constanța. O dată cu demisia din partid, fostul primar al Constanței nu va mai candida nici la alegerile parlamentare din decembrie.

Iată mesajul lui Decebal Făgădău postat pe pagina sa de socializare de pe Facebook:
 
"Dragii mei,
Astăzi am aflat din presă că DNA m-a trimis în judecată într-un dosar în care sunt acuzat de o faptă pentru care nu mă fac vinovat.
Am primit vestea în timp ce îmi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României.
Am fost, sunt și voi fi un om corect și demn, indiferent de circumstanțe. Și nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu sau să ies cu capul plecat!
Demisionez din Partidul Social Democrat".

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Doru 21 Oct, 2020 16:22 Să nu uite că Mazăre a venit cu un vagon de probe în instanțe și a făcut colecție de ani de pușcărie că și Nicușor...... Atentie, procurorii basistii nu se joacă..... Pa radesc