Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A împărţit peste o sută de cadouri Manuela Mitrea alături de copiii din centrele de plasament (galerie foto)

ro

13 Dec, 2013 00:00 4255 Marime text
Copiii din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Aluniş şi din Centrul de Plasament Antonio au primit ieri vizita deputatului constănţean Manuela Mitrea. Oficialul a venit încărcat de cadouri pe care le-a oferit copiilor, repetând aceleaşi gest pe care l-a făcut prima dată în urmă cu şase ani. Deputatul i-a întrebat pe fiecare în parte cum se descurcă la şcoală, i-a îmbrăţişat şi le-a urat sărbători fericite.

„Este al şaselea an, incredibil cât de repede trec anii! Şi mă gândesc că la centru aici sunt mai puţini pe care îi cunosc, pentru că e un centru de primire în urgenţă, dar când ajung la celălalt centru, care este centru de plasament, acolo sunt copiii pe care îi ştiu de şase ani şi care mă aşteaptă, an de an. În loc să fie într-o familie, să fie cu părinţii lor, pentru că trebuie să ştie toţi că aceşti copii au părinţi. Este păcat de Dumnezeu să vezi că familii întregi de copii sunt aduse aici! Noroc este că oamenii de aici, educatoarele şi îngrijitoarele, se poartă absolut exemplar cu ei”, a afirmat deputatul constănţean, care s-a ţinut de promisiunea pe care a făcut-o în anul 2008. „Ştiu că toţi au luat-o la început ca un mod de-al meu de a-mi face campanie electorală.

În 2008, când am candidat prima oară aici, le-am spus cu mâna pe inimă că am să vin în fiecare an. Nu m-au crezut toţi! Dar acum, fiind al şaselea an, deja nimeni nu se mai îndoieşte că am vorbit foarte serios. Sunt bucuroasă că pot să ofer, aşa cu puterile mele, o mică bucurie”, a mai spus Manuela Mitrea. Pungile cu daruri, personalizate pentru fiecare copil în parte şi conţinând hăinuţe, dulciuri şi încălţăminte, s-au dovedit mult prea grele pentru cei mici, care au avut nevoie de ajutor pentru a-şi putea lua în primire cadourile. Cu toţii i-au mulţumit deputatului, oferindu-i în dar momente artistice, dar şi o cutie de bijuterii realizată cu mânuţele lor. În total, deputatul a împărţit, în acest an, 115 cadouri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cosu 13 Dec, 2013 09:16 Foarte frumos! Dar spuneti-ne doamna Mitrea cum ati votat dv si colegii dv Codul Penal marti noaptea! O sa votati si legea amnistiei si gratierilor? Pe mine nu ma reprezentati!