Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias a uitat de PC de la instalarea pe „tronul" interimatului

ro

09 Feb, 2012 00:00 1758 Marime text

pc_-_Mircea_Banias_003.jpgDupă ce a încercat să convingă auditoriul că transferul său de la PDL la PC n-are nicio legătură cu actualul context politic şi a lăsat să se înţeleagă faptul că nu este convins că USL va câştiga alegerile, Mircea Banias nu a mai fost văzut pe la sediul conservatorilor.

„Nu a mai venit pe la partid de la aceea conferinţă de presă, deşi ştim că este în Constanţa", ne-au declarat surse din PC. Mai mult decât atât, nici susţinătorii săi nu s-au îmbulzit să deschisă uşa sediului conservatorilor, nici măcar fratele acestuia, Emil Banias, nu şi-a depus adeziunea. Cert este că senatorul n-ar fi venit în PC cu aere de superioritate, ci a lăsat uşa deschisă comunicării cu organizaţia judeţeană.

Banias le-ar fi spus membrilor PC că îşi doreşte să câştige alegerile şi va face tot ce depinde de el pentru asta. Se pare însă că senatorul a fost deranjat de faptul că s-a spus/scris că a venit la PC ca să-i fie bine, deşi teoretic doar la putere ar reuşi să i se asigure liniştea. Un avantaj pe care Banias a omis să-l menţioneze este că s-a instalat la PC direct în funcţia de şef al organizaţiei judeţene, în timp ce în PDL Constanţa era marginalizat, însăşi susţinerea sa drept candidat la parlamentare fiind incertă.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 09 Feb, 2012 17:51 Pe asta nici dracu nu il mai alege indiferent de la ce partid o sa candideze.Cu atit maiputin daca face greseala sa se intoarca in PDL.Un fatalau cu mucii pina in pamint.