Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11.000 de lei pentru susţinerea activităţii din teritoriu Turcescu îi aşteaptă pe constănţeni pe bulevardul Mamaia

ro

23 Jan, 2017 00:00 2666 Marime text
Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară s-au reunit la sfârşitul săptămânii în cadrul unei şedinţe a Colegiului Judeţean al partidului, prima întâlnire din 2017, în care s-au stabilit câteva direcţii de acţiune pentru acest an. La şedinţa condusă de preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a participat şi deputatul PMP Robert Turcescu.
 
„M-am întâlnit la Constanţa cu o parte dintre consilierii locali, municipali şi judeţeni ai PMP. Am discutat despre amendamentele pe care le-am putea depune la proiectul de buget în sprijinul oamenilor din judeţ. Evident, am discutat şi chestiuni legate de strategia politică a partidului în următoarea perioadă“, a precizat deputatul de Constanţa al Partidului Mişcarea Populară.
 
Nu în ultimul rând, Turcescu intenţionează să deschidă un cabinet parlamentar unde constănţenii se pot adresa pentru a rezolva unele probleme sau pentru a putea fi sprijiniţi în obţinerea unor informaţii. „Am stabilit ultimele detalii pentru deschiderea biroului parlamentar «Deputat Robert Nicolae Turcescu» la adresa din bulevardul Mamaia nr. 213. Pentru programarea audienţelor, constănţenii sunt invitaţi să ia legătura cu Silistra Elena Alexandra la numărul de telefon 0341.443.978. Cei care folosesc reţelele de socializare îmi pot scrie şi prin intermediul acestora“, a mai scris, pe contul său de Facebook, deputatul Robert Turcescu.
 
Fiecare parlamentar primeşte lunar 11.000 de lei pentru funcţionarea unui astfel de cabinet.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii