Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalista Elena Albu, cerută în căsătorie pe teren, la finele meciului CS Medgidia - Dinamo (galerie foto)

ro

27 Feb, 2020 10:11 6157 Marime text
Bucurie dublă pentru componenta echipei feminine de volei CS Medgidia Elena Albu, la meciul de pe teren propriu cu Dinamo București, din etapa a 21-a a Diviziei A1.
 
Pe lângă faptul că echipa gazdă a obținut victoria, cu 3-2, în fața unei formații care pornea favorită, Elena a avut și marea surpriză de a fi cerută de soție de jumătatea sa, fotbalistul Cristian Nanu, portar la CS Medgidia (Liga a 3-a, seria a doua).
 

Cel mai frumos moment din viața mea. Te iubesc din toată inima mea! DAAAAAAA!, a postat pe Facebook voleibalista

 

Surpriză de proporții la finalul meciului cu Dinamo București! Căpitanul voleibalistelor, Ella Albu, a fost cerută în căsătorie de Cristi Nanu, portarul echipei de fotbal a CS Medgidia. Totul a fost gândit în detaliu de Cristian, care alături de staff-ul CS Medgidia a complotat în realizarea acestui moment unic și emoționant. Elena a spus «DA» în prezența familiei, dar și a sute de martori ai iubirii lor. Felicitări!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, unde a fost remarcată și importanța succesului cu Dinamo:

 

Victorie de senzație! Fetele noastre au reușit să o învingă pe Dinamo București, într-un meci care a avut de toate! Emoție, pasiune, motivație si performanță! Dinamo pornea favorită, dar Medgidia a fost o «nucă tare» pentru voleibalistele din capitală. La final, fetele noastre s-au impus dramatic, într-un set decisiv care s-a jucat cu pulsul spectatorilor. Medgidia câștigă cu 3-2 (pe seturi 25-21, 13-25, 25-21, 25-27, 15-13) si strălucește în continuare pe prima scenă a voleiului feminin.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii