Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie în primul amical din 2017 Andrei Benghea pleacă de la Axiopolis Cernavodă la Poliţia de Frontieră

ro

26 Jan, 2017 00:00 6091 Marime text
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă a susţinut prima partidă de verificare din perioada de pregătire de iarnă, întâlnind în propriul fief formaţia secundă a clubului, care conduce în clasamentul seriei Nord a Ligii a 6-a de fotbal a judeţului Constanţa.
 
Iniţial, era vorba ca Axiopolis (echipă nou-promovată şi clasată pe locul zece în eşalonul al treilea la finele turului) să întâlnească în primul meci din 2017 Agricola Borcea (liderul Ligii a 4-a a judeţului Călăraşi), însă această întâlnire nu a mai avut loc. Astfel că Axiopolis a jucat cu Axiopolis II, prima formaţie impunându-se cu 4-1 (1-1). Pentru divizionara a treia au marcat Adelin Cristea, Rusu, Marius Hristu, iar o reuşită a fost autogol

Discuţii cu CS Năvodari

Noul antrenor principal al formaţiei Axiopolis, Ionel Melenco, a început meciul în formula: A. Celnicu - Rusu, Zaharia, I. Gheorghe, C. Hristu - Al. Vieru, Husein - Dogaru, Zugravu, L. Gheorghe - Ad. Cristea. Au mai jucat Lefterică, R. Moldoveanu, M. Hristu, Dumitrescu şi Antip. Nu au evoluat, fiind învoiţi, Gheorghe AndreescuCristian Nanu şi Mario Sasu. Nanu este un portar de la Academia Farul Constanţa, iar Sasu, un tânăr născut în 1999, e produs local. Axiopolis are în lot şi trei noutăţi, Zugravu, Alexandru Vieru şi Leonard Gheorghe, toţi de la CS Năvodari, cu care echipa din Cernavodă tratează transferul lor. Şanse mai mari de a fi înregimentaţi au Zugravu şi Leonard Gheorghe.

Nu li se mai prelungeşte contractul

„Pregătirea decurge bine, se fac patru antrenamente pe săptămână, lunea, marţea (pregătire fizică), miercurea şi vinerea. Nu vor continua cu noi jucătorii Andrei Ciprian Benghea (care pleacă la Poliţia de Frontieră), Cătălin Lefterică, Radu Mirică şi Fotescu. Benghea şi Mirică mai sunt până pe 26 ianuarie angajaţii noştri, după aceea nu li se mai prelungesc contractele. Cătălin Lefterică va fi împrumutat la Gloria Băneasa. Fotescu nu s-a prezentat la pregătire şi i se va desface contractul. El avea înţelegere oficială cu noi până pe 16 februarie. L-am aşteptat, dar a trecut peste o săptămână şi nu a venit“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Axiopolis.

Amical cu FC Viitorul II

Ieri, echipa de Liga a 3-a a susţinut un nou meci amical cu Axiopolis II, iar sâmbătă va întâlni FC Viitorul II, vicelidera seriei secunde a eşalonului al treilea. Meciul se va juca pe terenul sintetic din cadrul Academiei Hagi, de la Ovidiu.
Sursa foto: Facebook (Andrei Benghea) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii