Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un mare Da, din toată inima!“ Cerere în căsătorie pe stadionul „Flacăra“, după meci. Rugbyştii de la CS Năvodari, complici

ro

08 Oct, 2018 00:00 5575 Marime text
Moment emoţionant, sâmbătă, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, imediat după meciul de rugby CS Năvodari - RC Griviţa Bucureşti 33-0, din etapa a patra a Diviziei Naţionale pentru seniori.
 
Jucătorii formaţiei gazdă au scos la iveală şase cartoane albe, pe care era scris mesajul „Mirei, vrei să fii soţia mea?”, şi le-au arătat către tribuna oficială. Cererea în căsătorie era a tânărului Marian Botoi, pentru aleasa inimii sale, Mirei. Cei doi sunt din Tulcea, iar unul dintre rugbyştii de la CS Năvodari, Silviu Braşovianu, de loc din Mahmudia (judeţul Tulcea) le e prieten. În complicitate cu acesta şi cu ceilalţi componenţi ai echipei, Marian Botoi a recurs la această inedită cerere în căsătorie.
 
Întâi a fost mesajul, iar apoi Marian a îngenuncheat în faţa lui Mirei şi i-a oferit inelul de logodnă. Totul, în aplauzele asistenţei. Întrebarea tânărului şi răspunsul afirmativ al domnişoarei s-au făcut de la microfonul staţiei de amplificare a stadionului. „Un mare da, din toată inima! Din prima clipă în care te-am cunoscut, am simţit că eşti sufletul meu pereche. Tu eşti tot ce mi-am dorit. Te iubesc mult!”, a postat Mirei pe Facebook. Marian şi Mirei sunt suporteri ai CS Năvodari şi vin la multe dintre meciurile echipei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii