Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un celebru actor din seria „Saw“ a venit la Constanţa pentru a-şi susţine favoriţii

ro

26 Jun, 2015 00:00 2056 Marime text
Din ce în ce mai multe vedete internaţionale aleg să viziteze România, fie din motive profesionale, pentru a filma noi pelicule, fie în scopuri personale. După Salman Khan şi Nicolas Cage, iată că a venit în România şi o vedetă ce joacă în celebra serie de groază „Saw“, Costas Mandylor.

După aterizarea pe plaiul mioritic, actorul a fost condus către o limuzină de lux, iar după o plimbare prin Bucureşti, vedeta a vizitat câteva saloane exclusiviste, pentru a-şi schimba look-ul.
După vizita în capitală, Mandylor şi-a petrecut weekend-ul în Constanţa, unde a fost invitatul de onoare al galei Superkombat World Grand Prix. Acesta i-a susţinut pe Andrei Stoica şi Cătălin Moroşanu în lupta lor pentru victorie. Totodată, el a fost prezent şi la pupitrul de comentator al celor două meciuri.

Actorul cu origini greceşti se află pentru a doua oară în România. El s-a împrietenit, în toamna anului trecut, cu Andrei Stoica, campion Superkombat căruia i-a promis că se va întoarce pentru a-l vedea luptând live.
Se pare că ţara noastră l-a impresionat atât de tare pe Costas Mandylor, încât vedeta a decis că va face nunta la Bucureşti. La plecare, actorul şi-a luat suveniruri - câteva sticle de vin şi pantofi realizaţi de un designer român.
 
Loredana CĂLUGĂRU, Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, Universitatea „Ovidius“, Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii