Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tot binele din lume!“ Timur Isleam şi Feridan Musledin, nuntă la Constanţa. Mai mulţi foşti fotbalişti printre invitaţi (galerie foto)

ro

27 Jun, 2018 00:00 7805 Marime text
Timur Isleam, fost portar la FC Farul, şi Feridan Musledin au făcut nunta la Constanţa. Cei doi sunt împreună de mai mult timp, au şi un bebeluş, Aras, iar acum au venit din Anglia, de la Birmingham (acolo unde locuiesc şi lucrează), pentru a se bucura acasă, în mijlocul celor dragi, cu ocazia nunţii.
 
Evenimentul s-a desfăşurat la un local din Mamaia. 250 de persoane au petrecut ca-n poveşti, de seara până a doua zi, la ora 8 dimineaţa! „Vă mulţumim tuturor pentru tot! Aţi fost minunaţi! Ne-aţi făcut seara extraordinară!“, au spus Timur şi Feridan. Tânăra familie Isleam îi are ca părinţi spirituali pe Ştefan Răzvan şi Diane Olivia Dascălu, naşul fiind fost coleg de echipă cu Timur la grupa 1988 a FC Farul.

„Ne avem ca fraţii“

De altfel, din acea echipă un grup de foşti fotbalişti au rămas apropiaţi şi au în continuare relaţii strânse, întâlnindu-se şi participând la evenimentele fericite din vieţile fiecărora. Cum a fost şi această nuntă, la care Timur Isleam i-a avut alături, ca la marile lor meciuri de la juniori, pe lângă Răzvan Dascălu, pe Lucian Bubuleandră, Cosmin Renţea, Sorin Hangan, Dincă Steriu, Ştefan Gospodin şi Ionuţ Mihai. „Suntem prieteni de 20 de ani. Ne avem ca fraţii“, se mândreşte Timur.

Dansul mirilor, pe o melodie a lui Ferhat Gocer 

La nuntă a cântat formaţia „Eddy Band“, iar Timur şi Feridan au susţinut dansul mirilor pe melodia lui Ferhat Gocer „Sarîl Bana“. „Casă de piatră, Feri şi Timur! Tot binele din lume şi viaţă lungă şi frumoasă împreună!“, „Multă fericire şi împlinire!“, „Să fiţi fericiţi şi mereu împreună!“, „Casă de piatră, Timur! Mă bucur pentru tine! Să vă iubiţi şi să aveţi grijă unul de altul şi de cel mic!“ sau „Să fiţi fericiţi alături de naşi şi de cei dragi vouă!“, au fost câteva dintre urările celor apropiaţi.
 
Sursa foto: 1 - ema-photo.ro, galerie - Facebook 
 
Citeşte şi:
 
Fostul fotbalist al FC Farul e în Anglia Timur Isleam şi Feridan Musledin, cei mai fericiţi părinţi. Aras le-a împlinit vieţile! (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii