Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort special Fostul jucător al FC Farul Florin Lungu a ajuns la 40 de ani. Moment aniversar alături de prieteni (galerie foto)

ro

13 Jul, 2020 00:00 3369 Marime text
  • Florin Lungu a jucat opt sezoane la FC Farul Constanța.
  • În ediția 2004/2005, echipa de pe litoral, cu Lungu om de bază, a jucat finala Cupei României și a ocupat locul 5 în Divizia A.
  • Fostul mijlocaș a debutat în prima ligă în meciul CSM Reșița - FC Farul 3-2.
 
Moment special pentru fostul fotbalist constănțean Florin Lungu, unul dintre componenții teribilei echipe a FC Farul de la mijlocul anilor 2000, care, sub bagheta lui Petre Grigoraș, ocupa locul cinci în Liga 1 și juca finala Cupei României.

Florin și-a serbat ziua de naștere, ajungând la o vârstă frumoasă, 40 de ani! I-au fost alături la ceas aniversar și mai mulți prieteni, nelipsind foștii colegi de la prima echipă a Farului Vasilică Cristocea, Adrian Vlas, Adrian Senin și Radu Oprea, dar nici Marius Codin, Marius Marinescu, Răzvan Mardare și Andrei Pătraș. Florin a primit și un tort cu mesajul „La mulți ani, Florin!“, cu numărul „40“ și cu sigla FC Farul. Momentul din mijlocul prietenilor al fostului mijlocaș farist a cules și multe comentarii pe Facebook. „La mulți ani cu bucurii, Florică!“, „Hai să trăiești, vere, și să te îmbogățești, că de întinerit te ocupi tu și fără urări! La mulți ani și bine ai venit în clubul nostru!“, „La mulți ani! Multă sănătate! Masă de fotbaliști adevărați!“, „La mulți ani, bătrâne!“, „La mulți ani fericiți!“, „La mulți ani, prieten drag! Ai împlinit 30, mergi pe 41!“ sau „La mulți ani frumoși și sănătoși alături de cei dragi!“, au fost câteva dintre mesaje. „Prieteni. Mulțumesc pentru tot!“, a fost mesajul cu care Florin Lungu a însoțit imaginea postată pe Facebook.

A debutat în Divizia A la 18 ani


Format în centrul de copii și juniori al FC Farul, Florin Lungu a fost promovat apoi la echipa mare, debutând în Divizia A la 18 ani, pe 29 august 1998, în meciul CSM Reșița - FC Farul 3-2. La echipa constănțeană a petrecut opt sezoane, jucând mijlocaș central sau fundaș central. În sezonul de aur al „marinarilor“ din epoca modernă, 2004/2005, Florin a disputat 29 de meciuri în campionat și a înscris patru goluri. În prima ligă are 128 de partide și zece goluri. Ca jucător s-a despărțit de Farul în 2008, iar anii trecuți a revenit la club, activând o perioadă într-o funcție din staff-ul administrativ, pe partea de organizare.         

Sursa foto: Facebook (Florin Lungu)        

Citește și:

„Prietenie adevărată! Farul, o generaţie care continuă“ Au reunit echipa. Foşti fotbalişti de la FC Farul, din nou împreună

Echipa de aur din 2005 s-a împrăştiat în patru zări Cum îşi duc traiul aşii de Cupă ai Farului (galerie foto + video)

Constantin Tâlvescu, simbol al FC Farul, a împlinit 80 de ani „Un om exemplar şi un profesionist desăvârşit” (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii