Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomitanii Constanța Tort și mesaj care i-au mers la inimă lui Cristian Cojocaru, de ziua sa de naștere

ro

24 Nov, 2020 00:00 3028 Marime text
  • Cristian Cojocaru, președintele clubului de rugby Tomitanii Constanța a împlinit 46 de ani.
 
Cristian Cojocaru, președintele clubului de rugby Tomitanii Constanța, și-a serbat, ieri, ziua de naștere, fostul rugbyst împlinind 46 de ani și primind felicitările celor apropiați.
 
Din partea familiei, Cristian Cojocaru s-a bucurat și de un tort, cum altfel, decât cu specific rugbystic, cu sigla clubului, cu două mingi de rugby și cu însemnele rugby-ului românesc. „Un cadou foarte frumos, care mi-a mers la inimă, ca și mesajul pe care l-am primit de la Teodor Voinea”, a declarat Cristian Cojocaru.
 
Teodor Voinea este tatăl unui vechi prieten al președintelui clubului constănțean, Cristian Voinea, fost rugbyst și coleg cu sărbătoritul zilei. Teodor Voinea este un mare suporter al rugby-ului și al Tomitanilor și e născut în aceeași zi cu Cristian Cojocaru, numai că el a împlinit ieri 70 de ani.
 
Șeful clubului de pe litoral i-a transmis urări de bine cu ocazia acestei zile, iar Teodor Voinea a răspuns: „Și eu îți doresc multă sănătate și continuitate în tot ce ți-ai propus. Nu pot să omit faptul că sub steagul Tomitanilor tu ai fost acela care ne-ai unit, fie sportivi, fie fani fideli ai acestui sport minunat care este rugby-ul și ai făcut ca acest spirit să dăinuiască și în prezent, dar cu siguranță și în viitor. Pentru toate acestea eu îți mulțumesc!”.
 
„Astfel de mesaje mă motivează și îmi dau în continuare o dorință foarte mare de a mă dedica total pentru ca Tomitanii Constanța să se mențină în elita rugby-ului românesc, bineînțeles și cu sprijinul autorităților locale”, a punctat Cristian Cojocaru.  
 
Sursa foto: Facebook (Cristian Cojocaru)    

Citește și:

Zi specială, sâmbătă, la Tomitanii Constanţa. Meci de Cupa României cu Timişoara Saracens şi momente aniversare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii