Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Survivor România 2021. Zannidache este câștigătorul. Ce premiu a luat

ro

11 Jul, 2021 10:00 3886 Marime text
 
  • „Survivor România” 2021, la capătul celei mai frumoase și aspiraționale competiții televizate a anunțat un singur Mare Câștigător: Zannidache.
 
Cel de-al doilea sezon al celui mai urmărit și iubit reality al momentului a oferit o ultimă reprezentație de foc de pe nisipurile din Republica Dominicană, un show total, în care cei trei concurenți rămași in Finală au dat totul pentru a câștiga trofeul „Survivor România” și premiul în valoare de 250.000 de lei.


„De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul... E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine.
Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința... Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine”, a spus învingătorul Zannidache.
 
Sursa foto: Captura Kanal D
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii