Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solistul vocal al formaţiei ProAcustic George Bărbosu l-a botezat pe fiul statisticianului de la CVM Tomis (galerie foto)

ro

17 Jul, 2015 00:00 2456 Marime text
Statisticianul campioanei României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, Marius Pop, soţia acestuia, Ana-Maria, şi toţi cei apropiaţi lor au trecut prin marea bucurie a botezului fiului celor doi, care a primit prenumele Lucas Alexis.

Băieţelul de patru luni a fost creştinat la Constanţa, naşii acestuia fiind George şi Paula Bărbosu, prieteni buni de familie cu părinţii copilului. George Bărbosu este solistul vocal al formaţiei ProAcustic din Constanţa. „Lucas Alexis a fost foarte cuminte şi la biserică, şi la restaurant. Nu a plâns deloc“, a spus tatăl. Botezul s-a desfăşurat într-un cerc restrâns, participând în jur de 40 de invitaţi. Din lumea voleiului nu au lipsit de la festivităţi Sergiu Stancu, Alexandru Negraru, Andrei Stoian (CVM Tomis) şi George Grigorie (antrenor la clubul Steaua). „Băieţelul o să fie puternic, s-a născut de Ziua Bărbatului“, se bucură Nicoleta, soţia lui George Grigorie.

Şi Lucas Alexis va practica sportul


Marius Pop a spus că, în mod cert, fiul său va deveni sportiv. Nici nu avea cum să fie altfel, părinţii săi fiind strâns legaţi de sportul la fileu. Marius Pop are 28 de ani şi e băimărean de origine. A jucat şi volei, dar a renunţat la activitatea competiţională la 21 de ani. La CVM Tomis Constanţa este din 2012, venind, ca statistician, de la Remat Zalău. Totodată, Marius îndeplineşte acest rol şi la echipele naţionale ale României. Ana-Maria Pop (fostă Dumitru, născută la Huşi, dar stabilită pe litoral de mică, de la cinci ani) a practicat voleiul la CSV 2004 Tomis Constanţa, iar acum este studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“ Constanţa, la Kinetoterapie (specializarea Kinetoterapie şi Motricitate Specială).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii