Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, la plimbare pe plaja de la Mamaia şi pe faleza Cazinoului „Sper că accidentarea rămâne doar un vis urât“

ro

23 Feb, 2017 00:00 3950 Marime text
În recuperare după o accidentare la genunchi, cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a ajuns şi acasă, unde nu a ratat plimbări prin două dintre locurile dragi ei, plaja de la Mamaia şi faleza Cazinoului. 
 
Ieri, profitând de vremea frumoasă, sportiva a mers pe plajă, de unde a postat o fotografie pe Instagram, cu mesajul „Plaja Mamaia. Iubesc acest loc“. Fanii au reacţionat imediat şi au trimis comentarii: „E aşa frumos afară, era şi păcat să stai în casă! Plimbare frumoasă, Simona!“, „Dar e mai frumos când e cald, nu?“, „Simona a găsit un ghiocel“ sau „Sper că eşti bine şi că accidentarea rămâne doar un vis urât. Cu toţii te aşteptăm să revii cât mai repede şi 100% sănătoasă“.
 
Pe aceeaşi reţea de socializare, Simona Halep a postat o fotografie şi cu faleza Cazinoului, seara, imagine însoţită de un alt mesaj în care arată cât de mult îi place acest loc. „Dor de vară, dor de mare, dor de plimbare pe faleză. Te îmbrăţişăm cu drag, champ! Zile frumoase acasă!“, „Poate devii tu ambasadoarea Cazinoului, Simona. E atât de trist că se dărâmă sub ochii noştri!“ sau „Cazino Constanţa, ce frumos!“, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii