Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, imagini pe Instagram alături de iubitul ei. Au petrecut Crăciunul la Constanţa

ro

28 Dec, 2019 00:00 6095 Marime text


Simona Halep a petrecut Crăciunul la Constanţa, în mijlocul familiei. În Ajunul Crăciunului, campioana a avut o frumoasă surpriză, fiind colindată de celebrul cântăreţ Ștefan Hruşcă.


O seară de Ajun de neuitat! Cea mai frumoasă surpriză de la părinţi. Cel mai frumos Crăciun. Mulţumesc din suflet! Crăciun fericit!“, a fost mesajul Simonei, care, pe lângă cei din familie, a avut-o alături cu această ocazie şi pe Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi fost director, vreme îndelungată (22 de ani), al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.


Campioana de la Wimbledon şi de la Roland Garros a postat pe Instagram mai multe imagini din Ajunul Crăciunului şi de la Crăciun, inclusiv cu ea alături de iubitul ei, Toni Iuruc. „Vă doresc Crăciun fericit alături de cei dragi!“, a menţionat marea sportivă.


În luna august a acestui an, la emisiunea
„Garantat 100%“ de la TVR1, Simona Halep a făcut câteva referiri şi la viaţa ei personală, precizând, printre altele: „Am un iubit, am o relaţie normală, cum are toată lumea de vârsta mea. Mă simt bine, nu mă ascund. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru şi rog totodată presa românească să nu mai scrie tot felul de articole, pentru că nu e normal, din punctul meu de vedere. Pe tenis, sunt a României, însă toţi avem dreptul la o relaţie şi la o viaţă normală“.


Sursa foto: Instagram Simona Halep



Citeşte şi:


Surpriză pentru Simona Halep în Ajunul Crăciunului. De cine a fost colindată (galerie foto + video)

Simona Halep „Am un iubit, o relaţie normală, cum are toată lumea de vârsta mea“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii