Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, alături de Gareth Bale într-o reclamă Fotbaliştii de la FC Viitorul s-au întâlnit cu Marco van Basten (galerie foto)

ro

24 Nov, 2016 00:00 3467 Marime text
Prezentă în Elveţia, pentru meciul retur din Youth League (Liga Campionilor pentru tineret), cu FC Zurich, delegaţia formaţiei constănţene FC Viitorul Under-19 nu a ratat ocazia de a vizita sediul FIFA şi de a se fotografia cu celebrul olandez Marco van Basten.

Tinerii de la FC Viitorul au jucat ieri în Elveţia cu FC Zurich, în manşa secundă a turului doi din Youth League, după ce jucătorii pregătiţi de Nicolae Roşca se impuseseră la scor, 5-0 (Florinel Coman 2, Carlo CasapCristian Ene şi Mircea Manole), în partida de la Ovidiu. Ajunşi la sediul FIFA, constănţenii l-au întâlnit şi pe Marco van Basten.
 
Prezenţa FC Viitorul în Elveţia nu putea exclude şi un periplu la sediul forului care guvernează fotbalul mondial. Jucătorii şi ceilalţi membri ai delegaţiei constănţene au vizitat impozanta clădire şi diverse sectoare şi săli. O amintire de neuitat va fi şi poza cu celebrul olandez Marco van Basten. În vârstă de 52 de ani, fostul mare atacant de la Ajax Amsterdam şi AC Milan (fost antrenor al echipei naţionale a Olandei şi deţinător al Balonului de Aur şi al multor alte recorduri şi distincţii) este o legendă a fotbalului mondial, iar în prezent activează la FIFA în calitate de Chief Officer la departamentul de Dezvoltare Tehnică.

A filmat şi James Harden

O altă reprezentantă de seamă a sportului constănţean şi românesc, Simona Halep, a filmat o reclamă pentru o firmă de echipament sportiv cu care are contract. În clip apar şi alţi doi sportivi celebri la nivel mondial, fotbalistul galez Gareth Bale (de la Real Madrid) şi baschetbalistul american James Harden, de la Houston Rockets.

Pregătire la munte

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, aflată pe locul patru în lume, Halep a început, la Poiana Braşov, pregătirea fizică pentru noul sezon. La munte, Simona îmbină utilul cu plăcutul şi a postat pe o reţea de socializare câteva fotografii de la o drumeţie. Sportiva se pregăteşte alături de echipa sa, formată din antrenorii Darren Cahill şi Daniel Dobre, preparatorul fizic Dragoş Luscan şi kinetoterapeutul Dragoş Ciauş.

Turneul de la Shenzhen, primul din 2017

Halep va începe anul viitor la Shenzhen, în China, turneul (care e dotat cu premii totale de 626.750 de dolari) desfăşurându-se în perioada 1-7 ianuarie 2017 (în direct la Digi Sport). În afară de Simona Halep (a doua favorită), au mai fost acceptate direct pe tabloul principal Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi cap de serie numărul unu), Johanna Konta (Marea Britanie, 10 WTA), Timea Bacsinszky (Elveţia, 15 WTA), Timea Babos (Ungaria), Anastasija Sevastova (Letonia), Iaroslava Şvedova (Kazahstan), Monica Niculescu (România), Alison Riske (SUA), Katerina Siniakova (Cehia), Jelena Jankovici (Serbia), Viktorija Golubic (Elveţia), Krystina Pliskova (Cehia), Ţvetana Pironkova (Bulgaria), Galina Voskoboeva (Kazahstan), Anna-Lena Friedsam (Germania), Qiang Wang (China), Cagla Buyucakcay (Turcia), Vania King (SUA), Sorana Cârstea (România), Kristina Kucova (Slovacia), Camila Giorgi (Italia), Shuai Peng (China) şi Saisai Zheng (China). Simona Halep s-a impus la Shenzhen în 2015, după ce a învins-o în finală pe Timea Bacsinszky.

Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii