Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sensei Samir Regep a devenit bunic „Vreau ca Ares să nu cunoască înfrângerea în luptă” (galerie foto)

ro

04 Nov, 2015 00:00 4675 Marime text


Instructorul principal de la secţia de Kempo a Clubului Sportiv „Bogdan Ciubotariu“ din Constanţa trăieşte bucuria venirii pe lume a primului său nepot. Micuţul a primit deja o medalie de suflet de la bunicul său, care se pregăteşte să scoată din el un războinic neînfricat.  

Fost luptător, posesor de centură neagră (3 Dan în Kempo-K1 şi 4 Dan în Kick-Boxing), Samir Regep (47 de ani), are trei copii: două fete din prima sa căsătorie - Şeila (27 de ani) şi Şermin (26 de ani), şi un băiat - Alexandru (10 ani), rodul actualului său mariaj, cu Adriana. Pe lângă bucuria de a fi tată, tehnicianul a descoperit şi fericirea de a fi bunic, de a-şi ţine în braţe şi de a-şi legăna nepotul. Bebeluşul a primit prenumele Ares, la sugestia lui Samir, care vrea ca fiul şi nepotul său să ducă mai departe tradiţia familiei şi să poarte cu cinste în ring numele Regep.

Tatăl bebeluşului a fost fotbalist

„Bine ai venit pe lume, pui de înger! Să aduci pace în sufletele celor apropiaţi şi să ai caracterul şi mândria bunicului tău!”, aşa a întâmpinat, cu bucurie, Samir Regep clipa în care nepotul său s-a născut. Celebru în lumea luptelor din Constanţa, fostul campion a propus ca micuţul să se numească Ares, care, în mitologia greacă, era zeul războiului, întruchipând bravura şi puterea fizică şi simbolizând forţa războinică. Părinţii băieţelului, Şermin şi Sunai Suliman (fost fotbalist), au acceptat imediat.

I se spune „Prinţul“

Samir Regep e tare mândru de comoara sa. „Ares e ochii mei. Vreau să fac din el un luptător care să nu cunoască înfrângerea în luptă, să fie invincibil în ring. Îl voi îndruma să pornească cu dreptul în viaţă şi tot timpul să fie mândru de el şi de familia sa. Vreau ca el şi fiul meu să ducă mai departe tradiţia. Ares a primit deja de la mine prima medalie, o distincţie de suflet, pe care am primit-o când am ieşit campion naţional. Şermin şi Sunai mi-au dăruit un cadou nepreţuit. Sunt cel mai fericit om de pe pământ!“, spune Samir Regep, care s-a obişnuit deja cu postura de bunic, are grijă de Ares şi e îndemânatic atunci când îi dă lăptic cu biberonul. Şi Alexandru e topit după Ares. „Îi spune «Prinţul»”, dezvăluie Samir, care îi este deja antrenor la CS „Bogdan Ciubotariu“ fiului său şi se pregăteşte ca, peste ani, să-i dezvăluie tainele luptelor şi lui Ares.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii