Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Selatin din Constanța este noul concurent de la "Puterea Dragostei". Cine este Selatin Kiazim

ro

03 May, 2021 18:00 6053 Marime text
  •  Proaspătul concurent și-a făcut studiile la  la Colegiul National de Arte "Regina Maria" din Constanța și la liceul de muzică Dinu Lipatti și este solist vocal la Formatia Kiazim.
Doi noi concurenți și-au făcut apariția în cadrul show-ului televizat "Puterea Dragostei".

Unul dintre ei este Selatin Kiazim din Constanța.

Este solist vocal la Formatia Kiazim. Proaspătul concurent și-a făcut studiile la  la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța și la liceul de muzică Dinu Lipatti. A studiat Muzica la Universitatea Ovidius Constanța.

Despre emisiunea "Puterea Dragostei"

Puterea dragostei este varianta românească a reality-show-ului bazat pe formatul internațional „Power of Love”. În România emisiunea a debutat pe 19 noiembrie 2018 și este difuzată pe Kanal D . Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, urmând ca din sezonul 3, aceasta să fie înlocuită de Cristina-Mihaela Dorobanțu.

Formatul emisiunii Puterea dragostei implică un grup de oameni care trebuie să locuiască într-o casă special construită cu scopul de a-și găsi dragostea adevărată. Aceștia sunt izolați de restul lumii și nu au acces la lumea de afară.

Concurenții sunt supravegheați non-stop de către camerele de supravegheat.Băieții și fetele din concurs locuiesc în case separate și se întâlnesc cu diferite ocazii în emisiunile live. Un rol important îl are și publicul, care are dreptul de a-și alege concurentul favorit în fiecare săptămână. În fiecare săptămână, participantul, bărbat sau femeie, care obține cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani, scrie wikipedia.org.

Eliminările au loc progresiv în cadrul galelor săptămânale, iar în procesul acestora sunt implicați atât concurenții, care fac nominalizări săptămânal, cât și publicul. Fiecare perioadă de votare se închide înainte de filmarea Galei și se deschide pentru următoarea perioadă de votare imediat după încheierea filmării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii