Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să vă respectaţi mereu, să vă iubiţi şi să fiţi o echipă!“ Rugbystul Alex Trandafir şi Andreea Brătucu au spus „Da!“

ro

08 Aug, 2017 00:00 13590 Marime text

Rugbystul Alex Trandafir, de la CS Năvodari (vicecampioana Diviziei Naţionale), a intrat în rândul bărbaţilor căsătoriţi. Tânărul sportiv constănţean, născut în urmă cu 28 de ani, şi-a unit destinele cu Andreea Brătucu (27 de ani), din Tuzla, dar care s-a născut la Voineşti, în judeţul Dâmboviţa.
 
Alex şi Andreea au devenit suflete pereche în urmă cu opt luni, iar pe 22 iunie a.c., rugbystul a cerut-o de soţie pe aleasa inimii sale. A fost un moment emoţionant, petrecut pe promenadă la Ovidiu. La scurt timp după aceea, a avut loc ceremonialul civil, în urma căruia Alex şi Andreea au devenit soţ şi soţie. Data cununiei religioase şi a nunţii încă nu a fost fixată, dar va fi undeva în luna septembrie 2018. Tânăra pereche va fi cununată de Alexandru şi Monica Purcelea. 

„O viaţă lungă şi frumoaasă împreună!“ 

„Felicitări! Multă înţelegere, iubire, respect şi copii frumoşi ca voi!“, „Vă doresc fericire multă şi să vă bucuraţi mereu unul de celălalt! Casă de piatră!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Tot ce vă doriţi!“, „Fericire, iubire, împlinire!“, „Casă de piatră şi o căsnicie frumoasă, cu multă dragoste şi înţelegere! Vă îmbrăţişăm cu mult drag!“, „Felicitări! Să fiţi sănătoşi şi fericiţi împreună! Să vă respectaţi mereu, să vă iubiţi şi să fiţi o echipă!“, „Sunteţi doi frumoşi! Vă doresc casă de piatră şi multă fericire!“, „Felicitări, Andreea! O viaţă lungă şi frumoasă împreună!“ sau „Casă de piatră, văru'! Să fiţi fericiţi, sănătoşi şi să vă iubiţi mereu ca acum! Multă fericire vă dorim!“, au fost câteva dintre urările şi felicitările prietenilor şi apropiaţilor.

Multiplu vicecampion naţional 

La CS Năvodari, Alex Trandafir joacă uvertură, iar rugby-ul l-a început la vârsta de 14 ani, la Cleopatra Mamaia, cu antrenorii Adrian Tinca, Nicuşor Dinu şi Marian Nache. Cu juniorii de la Cleopatra, Alex a ieşit vicecampion al României, dar a fost medaliat şi cu bronz. Avându-l pe Alex om de bază, echipa de seniori CS Năvodari a obţinut argintul în ultimele două ediţii ale Diviziei Naţionale, iar anterior - locul trei pe ţară. Plus rezultate frumoase în întrecerile de rugby în 7 şi în cele internaţionale.
 
Sursa foto: Dual Photo
 
Citeşte şi:
 
Rugbystul Alexandru Trandafir, de la CS Năvodari, liderul marcatorilor din Divizia Naţională

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paraschivescu Mircea 05 Dec, 2017 08:43 Casă de piatră, să fiți fericiți, sănătoși și să aveți parte numai de bucurii ! 👏
  • Emilian 08 Aug, 2017 06:38 Alexutule te-ai cam grabit tata cu cumintenia asta.