Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să fie sănătos şi să iasă un mare campion!“ Antrenorul Marcel Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, bunic în premieră

ro

09 Oct, 2019 00:00 4144 Marime text
Fericire în familia antrenorului de sporturi de contact Marcel Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, după ce fiul său cel mare, Iulian (27 de ani), a devenit tătic. Astfel că, la 49 de ani, Marcel Ilaşcu este bunic în premieră!
 
Cel mai nou membru al familiei Ilaşcu este un băieţel, care a avut la naştere 3,200 kg şi 45 de centimetri. Bebeluşul va primi prenumele Andrei Robert, iar bunicul său este în al nouălea cer. „Nu pot descrie în cuvinte sentimentele care mă încearcă. Parcă m-aş fi născut a doua oră“, a declarat antrenorul, care a postat pe Facebook: „A venit şi momentul să mi se spună «bunic»“. 
 
Vestea i-a bucurat peste măsură şi pe apropiaţii lui Marcel Ilaşcu, mesajele de felicitare neîntârziind să apară. „Să fie sănătos şi să iasă un mare campion!”, „Să vă umple casa de bucurii!”, „Cea mai frumoasă meserie din lume este cea de bunic(ă). Felicitări!”, „Să vă trăiască! Să vă bucure inimile!”, „Felicitări, sensei! Bun venit în clubul bunicilor!”, „Să vă bucure zilele cu zâmbetul său nevinovat de copil!”, „Felicitări, tătăiţă, să fie sănătos!”, „Încă un campion în familia Ilaşcu. Să vă trăiască mare şi sănătos!” sau „Să trăieşte, bunicule! Să ai grijă de familie! Multă sănătate!”, au fost câteva dintre urări.
 
Marcel Ilaşcu are doi băieţi, Iulian şi Ştefan (18 ani), iar ambii i-au moştenit tatălui talentul sportiv, făcând lupte şi, antrenaţi de el, fiind campioni, în ţară şi în străinătate, La finele anului trecut, fraţii Ilaşcu au luptat în premieră în aceeaşi gală, în Italia, la Roma, la Campionatul European XFC (Xtreme Fighter Champion), la care Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa a participat cu patru luptători. Dintre aceştia, cel mai bun rezultat i-a aparţinut lui Ştefan Ilaşcu, cel care, în meci pentru titlu, a cucerit centura la Low Kick, învingându-l pe Lucien Nicolas, din Franţa. Constănţeanul s-a impus într-o manieră categorică, prin KO în repriza a doua. Iulian a luptat la K1, contra unui Italian, care a câştigat în urma accidentării luptătorului constănţean (la mâna dreaptă), în repriza a doua. Cu această ocazie, Iulian Ilaşcu a revenit în ring după o pauză de cinci ani!
 
În imagine, Marcel Ilaşcu este în centru, alături de fiii săi, Iulian (stânga) şi Ştefan (dreapta).
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii